Το σημερινό  (18:00-ΟΤΕΤV) δυτικοθεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league, η αυλαία της οποίας άνοιξε την Παρασκευή στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να παραχωρεί ισοπαλία (1-1) στον Παναιγιάλειο. Τα Τρίκαλα μπροστά στον κόσμο τους θέλουν τη νίκη σε ένα παιχνίδι που έχει ξεχωριστεί σημασία. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Σταύρο Ψιμουλάκη να μην ανακοινώνει αποστολή και να παίρνει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι επιστρέφουν οι Κοντοδήμος και Ζώνας, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σαρακατσάνος και ο τραυματίας Αρσενίεβιτς.
Η αποστολή της Καρδίτσας
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να ανακοινώνει χθες την 20αδα των «κιτρινόμαυρων» για το σημερινό ματς.  Εκτός πλάνων είναι ο Τζέκος, που έχει ενοχλήσεις στον αυχένα και θα απέχει από τα γήπεδα για δύο εβδομάδες, αλλά και ο Μοσχάκης.
Αναλυτικά η αποστολή: Κουτσόπουλος, Γεωργατζάς, Τσάμης, Τζάνης, Κισκαμπάνης, Γκόλιας, Σάββας, Καραχάλιος, Ακασού, Δημόπουλος, Κοντός, Πιτταράς, Μπιτέλης, Γκουγκούδης, Υφαντής, Μούτσα, Τσούκαλος, Μαυριάς, Τσιλούλης, Σκαθαρούδης.