Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΟΦΗ. Ξεκαθάρισε ότι σε κάθε αγώνα ζητά τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια από τους παίκτες του, ενώ τόνισε ότι ο στόχος είναι να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο οι φίλαθλοι. Αναλυτικά:
-Κόουτς συνεχόμενη δράση, πρωτάθλημα – κύπελλο και μπροστά είναι ο αγώνας της Τετάρτης με τον ΟΦΗ
Ένα έχουμε αντίπαλο μια ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε και πάλι να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι, με τον ίδιο ζήλο και διάθεση, ώστε να φτάσουμε στον στόχο της νίκης.
-Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ η ομάδα η ομάδα έδειξε ένα καλό πρόσωπο, αυτό βοηθάει στο πρωτάθλημα για τα επόμενα παιχνίδια;
Πιστεύω ότι θα δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες μας, αφού κοίταξαν στα ίσα μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες στην χώρα μας. Αυτό πιστεύω ότι θα δώσει δύναμη για την συνεχόμενη δράση που υπάρχει.
-Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ παρά το τσουχτερό κρύο
Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για την στήριξη τους. Το έχω πολλές φορές ότι η ομάδα αυτή έχει τη δυναμική του κόσμου, ελπίζω ότι θα μας στηρίξουν και στον αγώνα με τον ΟΦΗ και από τη δική μας πλευρά θα γίνει η προσπάθεια για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φύγουν ευχαριστημένοι από το γήπεδο.