Αλλαγή σκηνικού σήμερα στον ΑΟ Τρίκαλα, αφού ξεκίνησε η εποχή του Γιώργου Γεωργιάδη στον τρικαλινό πάγκο. Παρουσία του μεγαλομετόχου Χρήστου Γιαλιά, στο γήπεδο του Φλαμουλίου, οι εξελίξεις έτρεξαν. Στην αρχή μίλησε ο τεχνικός σύμβουλος Σταύρος Ψιμουλάκης, ο οποίος φανερά συγκινημένος, αποχαιρέτησε το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους συνεργάτες ευχαριστώντας τους για την αγαστή συνεργασία ενώ εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές ένας εκ των αρχηγών του ΑΟΤ, Αχιλλέας Σαρακατσάνος ευχαρίστησε τον κ. Ψιμουλάκη τόσο για το γεγονός ότι ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος όσο και για το γεγονός πως οι περισσότεροι από αυτούς ήταν επιλογή του.
Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Γιαλιάς που τόνισε στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως είναι συνεπής απέναντι τους και τους ζήτησε να πράξουν αυτά που είχαν δεσμευτεί όταν υπέγραφαν στον ΑΟΤ και παρουσίασε τον κ. Γεωργιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν και τον «ενόχλησαν» 23 προπονητές αυτός επέλεξε τον συγκεκριμένο τεχνικό.


Στην συνέχεια μίλησε ο νέος προπονητής των «κυανέρυθρων» που τόνισε στους παίκτες πως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να επιτευχθούν οι στόχοι και πως είναι όλοι τους καλοί ποδοσφαιριστές. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο τον κ. Γιαλιά για την επιλογή του. Τους περισσότερους ποδοσφαιριστές τους γνωρίζω, που έχουν αξία. Με οργανωμένη και συγκροτημένη δουλειά και επειδή ξέρω την δυναμική του κόσμου, όπου είναι ένας λόγος που ήρθα εδώ πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Ίσως να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι για να δω τους παίκτες, αν και υπάρχει χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».
Μετά τις απαραίτητες δηλώσεις στα ΜΜΕ, ακολούθησε προπόνηση με τους Παπαπαναγιώτου και Τζάκσον να μένουν στα «πιτ» και τον Ίλιτς να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.