Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟ Τρίκαλα, το πρωτάθλημα της Football League και το ενδεχόμενο μίας ακόμα μεταγραφής μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο νέος προπονητής της θεσσαλικής ομάδας μίλησε στο «Metropolis 95,5» και ανέφερε μεταξύ άλλων:
Για τη συνεργασία του με τα Τρίκαλα: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ενας κοινός γνωστός από τα Τρίκαλα που είναι και φίλος του προέδρου με πήρε τηλέφωνο, την επόμενη μέρα βρεθήκαμε με τον μεγαλομέτοχο και αποφασίσαμε να ξεκινήσει η συνεργασία. Η ομάδα έχει δυναμική, φιλοδοξίες, κόσμο, οικονομική υγεία και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».
Για τις ιδιαιτερότητες της Football League: «Όλοι όσοι ασχολούμαστε αυτό βλέπουμε, είναι ιδιαίτερο πρωτάθλημα και σκληρό. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε να κάνουμε καλή και σκληρή ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο, για να πετύχει τους στόχους της. Ο σχεδιασμός έγινε βέβαια από τον προηγούμενο προπονητή, ίσως κάνουμε ακόμη μια μεταγραφή. Αυτούς τους παίκτες έχουμε, τους περισσότερους τους γνωρίζω, είναι καλοί και θα τους δείξω εμπιστοσύνη. Όλοι ενωμένοι με τον κόσμο και τη διοίκηση θα κάνουμε μια ισχυρή ομάδα».
Για τον στόχο των Τρικάλων: «Εχουμε καλούς παίκτες και καλό υλικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Θα είμαστε εμείς, ο Άρης, η Λαμία, ο ΟΦΗ, ο Απόλλων. Και βάσει δυναμικής ρόστερ και ιστορίας το μεγάλο φαβορί είναι ο Άρης. Θέλουμε να παλέψουμε γι’ αυτό το στόχο, το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και όλα είναι θεωρίες τα περί ρόστερ. Όλα κρίνονται στην πράξη. Ούτε τα μπάτζετ ούτε η ιστορία σου δίνουν την επιτυχία».
flnews.gr