Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Γεωργιάδης μια μέρα μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ μίλησε στην «Λέσχη 97.6» για το νικηφόρο αγώνα, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια, όπου μπροστά είναι ο αγώνας με την Λαμία. Ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα στο παιχνίδι με την Κρητική ομάδα. Αναλυτικά:
-Οι φίλαθλοι έφυγαν χθες από τον δημοτικό στάδιο Τρικάλων με χαμόγελο ικανοποίησης από το αποτέλεσμα, αλά και την εικόνα, εσείς είστε ικανοποιημένος;
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που για μια ακόμη φορά, σε εργάσιμη ημέρα, βρέθηκαν κοντά μας και μας στήριξαν στις δύσκολες ώρες της εξέλιξης του παιχνιδιού. Είμαι ικανοποιημένος, πρώτα από τη νίκη και μετά από την απόδοση. Το έχω πει πάλι, ότι το βασικό είναι να έρχονται οι βαθμοί και οι νίκες και όταν αυτό γίνεται τότε οι παίκτες μας θα πάρουν την κατάλληλη αυτοπεποίθηση για να δείξουν τις πραγματικές τους αρετές. Από εκεί και πέρα αυτά τα αποτελέσματα, όπως με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με τον ΟΦΗ σε ψηλώνουν. Είναι η πρώτη φορά που ο ΑΟΤ νίκησε τον ΟΦΗ και η πρώτη φορά που πήρε ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ. Αυτά τα αποτελέσματα εκτός από την ουσία σου προσθέτουν και θετικές σελίδες στην ιστορία σου".
-Σας προβλημάτισε από τον αγώνα με τον ΟΦΗ οι πολλές χαμένες ευκαιρίες;
"Όχι, καθόλου, το θέμα είναι να δημιουργείς ευκαιρίες. Μερικές φορές είναι και θέμα τύχης ή στην μέρα που θα βρεθείς, αλλά το σημαντικό είναι να κάνεις φάσεις. Αυτό που εμείς θα πρέπει να διορθώσουμε σε σύγκριση με το χθεσινό παιχνίδι είναι ότι μετά το γκολ σταματήσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο με την κατοχή της μπάλας. Αυτό είναι κάτι που δουλεύουμε και θα πρέπει να το κάνουμε γιατί είναι ο τρόπος παιχνιδιού που μας ταιριάζει. Αλλά αυτός ο χαρακτήρας χτίζεται μέσα από νίκες και αγώνα με αγώνα."
-Αναγκαστικά θα πρέπει να κοιτάξετε μπροστά, αφού η δράση είναι συνεχόμενη και πλέον υπάρχει ο αγώνας με την επίσης φιλόδοξη ομάδα της Λαμίας
"Η Λαμία είναι στο γκρουπ αυτών των περίπου 4-5  ομάδων που βλέπουν την άνοδο, έχει καλή ομάδα, έμπειρους παίκτες και προπονητή. Για εμάς μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων θα έχουμε συνεχόμενη κρίσιμα παιχνίδια και θα πρέπει να έχουμε την καθαρή σκέψη για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό". 

(*) Στο μεταξύ έγινε γνωστό το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών της Φούτμπολ Λιγκ για το 2016. Την 6η αγωνιστική τα Τρίκαλα θα αντιμετωπίσουν τον Αρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ.
Την 7η αγωνιστική (Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, 3 μ.μ.) τα Τρίκαλα θα υποδεχτούν στο δημοτικό στάδιο τον Πανθρακικό.