Πρωινή προπόνηση στο Λογγάκι περιλάμβανε η Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις δύναμης, ταχύτητας με μπάλα και χωρίς μπάλα και σε τελειώματα φάσεων.
Το πρόγραμμα δεν ακολούθησαν οι τραυματίες Μουμίν (θλάση στα πλευρά) Λαμπάκης (ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο) και Κοντοδήμος (ενοχλήσεις δεξί προσαγωγό). Οι δύο τελευταίοι θα υποβληθούν την Τρίτη σε μαγνητική αλλά η απουσία τους για τον αγώνα με την Ζάκυνθο θα μπορούσε να θεωρηθεί δεδομένη.
Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος αποχώρησε ο Δουκάκης ο οποίος έχει αιμάτωμα στην ποδοκνημική και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση. Ωστόσο, ο Σταύρος Ψιμουλάκης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ματς της  Δευτέρας 4/4.
Οι «κυανέρυθροι» την Τρίτη έχουν ρεπό και θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια της SportRadar. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Τετάρτης.
Στις 17 Απριλίου με Αχαρναϊκό
Για τις εξαιρέσεις των αγώνων από το κουπόνι του στοιχήματος ενημέρωσε τη Δευτέρα (28/3) η Ένωση Β’ Εθνικής, καταρτίζοντας ουσιαστικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η αγωνιστική θα γίνει σε τέσσερις… δόσεις, ξεκινώντας από την Παρασκευή 15 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου με το ντέρμπι Κέρκυρα - ΑΕΛ.
Μία αναμέτρηση θα γίνει Σάββατο (16/4) και τέσσερις την Κυριακή (17/4).
Αναλυτικά:
Παρασκευή (15/4)
Απόλλων Σμύρνης - Αγροτικός Αστέρας
Σάββατο (16/4)
Αναγέννηση Καρδίτσας - Λαμία
Κυριακή (17/4)
Ζάκυνθος - Πανελευσινιακός
Ολυμπιακός Βόλου - Κισσαμικός ΜΑΤΑΙΩΣΗ
Πανσερραϊκός - Χανιά
Τρίκαλα - Αχαρναϊκός
Εργοτέλης - Καλλιθέα ΜΑΤΑΙΩΣΗ
Παναιγιάλειος - Παναχαϊκή
Δευτέρα (18/4)
Κέρκυρα - ΑΕΛ