Tην Αναγέννηση Καρδίτσας θα υποδεχθούν τα Τρίκαλα άυριο Τετάρτη (15/2) και οι «κυανέρυθροι» περιμένουν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους στο εξ αναβολής θεσσαλικό ντέρμπι.
Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του ΑΟΤ εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ματς με την ΑΣΑ και να στηρίξουν τους παίκτες του Αλέξανδρου Βοσνιάδη με κόσμιο τρόπο.
Αναλυτικά: «Ο αγαπημένος μας ΑΟ Τρίκαλα σε μια κρίσιμη καμπή του φετινού πρωταθλήματος την Τετάρτη στις 3 μ.μ. θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Καρδίτσας σε εξ αναβολής παιχνίδι.
Είναι απόλυτα λογικό στο παιχνίδι αυτό το ποδοσφαιρικό τμήμα να ζητάει την στήριξη των φιλάθλων, αφού και στο παρελθόν έχει αποδειχτεί ότι οι τρικαλινοί ξέρουν να στηρίζουν την ομάδα τους όχι μόνο στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Και είναι σίγουρο ότι το ίδιο θα γίνει και στο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Με κόσμια συμπεριφορά –όπως πάντα – αλλά και με περίσσιο πάθος ας σταθούν δίπλα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Με την συσπείρωση φιλάθλων, διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος είναι σαφές ότι η ομάδα δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Ας είμαστε όλοι παρόντες στο δημοτικό στάδιο.
Τα εισιτήρια κοστίζουν ως εξής:
Θύρα 8: 5 ευρώ
Θύρα 1: 7 ευρώ
Θύρα 4: 10 ευρώ».
Στις 22 Φεβρουαρίου με Παναιγιάλειο
Την Τετάρτη (22/02) και την Πέμπτη (23/02) διεξάγεται η 17η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Ο ΑΟΤ θα βρεθεί στο Αίγιο για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν οι αναμετρήσεις Σπάρτη – Άρης και Αναγέννηση Καρδίτσας – Λαμία. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου
Καλλιθέα – Χανιά (15:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)
Σπάρτη – Άρης (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)
Παναιγιάλειος – Τρίκαλα (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)
Αγροτικός Αστ. – Πανελευσινιακός (15:00, «Δ. Κοντικάκης»)
Αιγινιακός – ΟΦΗ (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»)
Πανσερραϊκός – Καλλονή (15:00, Δημ. Σερρών)
Κισσαμικός – Αχαρναϊκός (15:00)
Απόλλων – Πανθρακικός ΜΑΤΑΙΩΣΗ
Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου
Αν. Καρδίτσας – Λαμία (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)