Νικηφόρο φινάλε στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής πραγματοποίησαν την Κυριακή (11/6) τα Τρίκαλα, επικρατώντας εντός έδρας του Παναιγιάλειου με 1-0 για την 34η και τελευταία αγωνιστική.
Έτσι, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, που σε σχέση με άλλα ματς δεν ήταν το ίδιο ορεξάτη και εύστοχη, τερμάτισε στην 5η θέση με 71 βαθμούς, ενώ οι «μελανόλευκοι» με 44 ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην 8η θέση, παρέα με τον Πανσερραϊκό.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι Θεσσαλοί πλησίασαν στο 1-0 στο 11ο λεπτό, αλλά ο Γκαραβέλης νίκησε στο τετ α τετ τον Αρναρέλλη και έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.
Στο 21' ο Σανδραβέλης σούταρε και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, με τους Αιγιώτες να απαντούν στις ευκαιρίες στο 27', καθώς ο Μπούζας έκανε το συρτό σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Αθανασόπουλου.
Στο 31' ο Σανδραβέλης πήρε την πάσα του Κουσκουνά και σούταρε, με την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία και αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στο 56', με τον Στεφάνοβιτς να πασάρει στον Κουσκουνά που πλάσαρε, για να διώξει αρχικά με τα πόδια ο Γκαραβέλης, ωστόσο στην επαναφορά ο Στεφάνοβιτς με πλασέ έγραψε το 1-0.
Στο 61' ο Γκαραβέλης εξουδετέρωσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουμίν και από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εντελώς, δίχως να υπάρξει καμία αξιοσημείωτη φάση.
Έτσι, το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΟΤ να ολοκληρώνει τη σεζόν, όντας αήττητος σε 12 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια του.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πάνος του Συνδέσμου Ηπείρου με βοηθούς τον Σκορδίλη του Συνδέσμου Κέρκυρας και τον Αντωνίου του Συνδέσμου Ηπείρου.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αθανασόπουλος, Καρρίκι (90' Κατσαντώνης), Σανδραβέλης, Λαμπάκης, Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (69' Καμπλιώνης), Στεφάνοβιτς (83' Τοπτίδης), Κουσκουνάς.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Γκούφας, Ντέμο, Μπρους, Ρέλλας (87' Τσουρής), Τσιλιγκίρης, Μπούζας, Βουτσιώτης (82' Καζβιρόπουλος), Μωυσιάδης, Σκαρτσίλας, Κρητικός (87' Ταουσιάνης).

(*) H φωτογραφία από goaltrikala.gr

a-sports.gr