Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος ο ΑΟ Τρίκαλα έπαιξε το μεσημέρι της Παρασκευής φιλικό παιχνίδι στο Ελευθεροχώρι, με τους Μαύρους Αετούς και επιβλήθηκε με 0-5.
Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη εμφανίστηκαν σε αγωνιστική ετοιμότητα, αφού όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην Φούτμπολ Λιγκ είναι άγνωστο πότε θα δοθεί ξανά σέντρα στους αγώνες και για το λόγο αυτό χρειάζεται αγωνιστική εγρήγορση. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Στέφανο Ψύχο και τους παίκτες του Ελευθεροχωρίου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του ΑΟΤ έδειξαν διάθεση, έτσι και οι δυο εντεκάδες που χρησιμοποιήθηκαν προσπάθησαν για το καλύτερο και το 0-5 ήταν ο καθρέφτης του αγώνα. Ενώ ήδη η σκέψη είναι στα επίσημα παιχνίδια, αφού πλησιάζουμε στα μέσα Νοεμβρίου και έχουν γίνει δυο παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου!
Τα γκολ σημείωσαν οι Νικολακάκης, Παπαπαναγιώτου, Μπαϊκαρά, Μίγκας και Στογιάνοβιτς.
Οι συνθέσεις:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ: Θεολόγης, Νασιάκος, Τσιγάρας, Ρόμπος, Καραστέργιος, Αετόπουλος, Φλιούκας, Σκόνδρας, Γόρδιος, Τεντολούρης, Νάκου. Έπαιξαν και οι: Μανωλικίδης, Μουρίκης, Γρατσάνης, Κεχαγιάς και Ψύρρας.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος, Νικολακάκης, Γκόλιας, Παπαπαναγιώτου, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς, Σερτζνίνιο, Γιαννιτσάνης.
(Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Βουτσελάς, Λαμπάκης, Νιάρος, Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Καρίκι, Στογιάνοβιτς, Στεφάνοβιτς, Μίγνκας (78’ Χιουσάι), Ράσιτς (78’ Ίλιτς), Δουκάκης.