Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε η ΑΕΤ Κ17 ΑΟΤ ενόψει της συμμετοχής στην Α΄ερασιτεχνική. Στο γήπεδο της Λυγαριάς φιλοξενήθηκε από τον τοπικό Απόλλωνα. Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τους προπονητές των ομάδων Παναγιώτης Γκένας και Μάκης Ζαβλανός να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές ποθυ είχαν στην διάθεση τους και να βγάζουν τα συμπεράσματά τους για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών και το πως αντιδρούν οι ομάδες τους στα διαστήματα του αγώνα. Η Κ17 κέρδισε με 1-0 με γκολ από το πρώτο ημίχρονο του Κλάϊντι Γκόγκα. Δοκάρι είχαν οι νικητές με τον Δημόπουλο στην επανάληψη. Έχασε πέναλτι η Λυγαριά με τον Στάμο το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κ17 Μήτσιος.
Ματαιώθηκε το φιλικό της Πέμπτης 1/9 στις Καρυές λόγω ακαταλληλότητας γηπέδου. Επόμενο φιλικό για την Κ17 το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Καστράκι με την τοπική ομάδα στις 17.00.
Αρχίζουν σήμερα  Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα. Στο γήπεδο Κηπακίου η έναρξη και από τις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις ανάλογα με τις ηλικίες και σύμφωνα με το πρόγραμμα. Παράλληλα συνεχίζονται και οι νέες εγγραφές  για  γεννηθέντες από 2000 μέχρι 2011. Τηλ. επικοινωνίας 6940 619070.