Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε με 2-0 από τον Βόλο, αυτή ήταν η πρώτη ήττα σε φιλικό παιχνίδι, αν και η τρικαλινή ομάδα είχε χαμένο πέναλτι και δυο δοκάρια, ενώ το δεύτερο γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει αφού προήλθε από φάουλ

Η ομάδα των Τρικάλων σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ, είχε στην αρχική 11αδα πέντε ίδιους παίκτες, τους Ταίρη, Γιουκαρή, Μακρίδη, Συμελίδη, Τσιμίκα και έξι που είχαν παίξει με ΑΕΛ αλλαγή, οι Μαντιανί, Γκατζολάρι, Γκουγκούδης, Νιάρος, Πατσατζόγλου, Συριόπουλος. Ο Ντόστανιτς κατέβασε την ομάδα με μισή διαφορερική 11αδα απ΄ότι στο προηγούμενο φιλικό τεστ.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη φάση του αγώνα άνοιξαν το σκορ. Στο 6΄ ο Γκαρσία έκανε σέντρα , η μπάλα κατέληξε στον Ηλιόπουλο ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τα Τρίκαλα είχαν δοκάρι με τον Συμελίδη στο 32΄ μετά από προσπάθεια του Τσιμίκα.

Ο ΑΟΤ κέρδισε πέναλτι με τον Συμελίδη από τον Ενγκουέμ στο 58΄. Το εκτέλεσε πολύ άσχημα ο Γιουκαρής και απέκρουσε ο Καραγκιολίδης.

Δεύτερο δοκάρι τα Τρίκαλα στο 68΄ με τον Πάνο να σουτάρει στην περιοχή μετά από κόρνερ και η μπάλα στο οριζόντιο.

Στο 81΄ ο Φράγκος έκλεψε την μπάλα στην περιοχή με φάουλ από τον Θεολόγου και σκόραρε για το 2-0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης (60′ Μπουργάνης), Γκαλίτσιος (70′ Δημόπουλος), Ντεντάκης (70′ Ανδρικόπουλος), Ρούσσος, Ουνγιαλίδης (70′ Τουλίκας), Πέντα (70′ Kορέλας), Ενγκουέμ (70′ Δόρης), Μάντζης (70′ Μεληκιώτης, 80′ Μηλιώτης), Ηλιόπουλος (52′ Φράγκος), Γκαρσία (70′ Δεμηρτζόγλου, 80′ Μπάλας), Πίτου (46′ Καμπαγιέρο). Έπαιξαν και οι Μηλιώτης, Μπάλας, Μελικιώτης, Κορέλας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Μαντιανί (62′ Πάνος), Τσιμίκας (66′ Γκόλιας), Γκουγκούδης (83′ Μπαρτζώκας), Συριόπουλος (57′ Θεολόγου), Πατσατζόγλου, Νιάρος, Γιουκαρής (77′ Τσιάρας), Γκατσολάρι (83′ Κατσαντώνης), Μακρίδης (60′ Ράντι), Συμελίδης.