Ευκαιρία για νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα είχε το απόγευμα της Κυριακής (24/9) ο Σωτήρης Αντωνίου στο φιλικό εκτός έδρας ματς των Τρικάλων με τον Αιγινιακό, που βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 1-1.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στο δεύτερο μέρος και να ανοίγουν το σκορ στο 46' με ωραίο πλασέ του Δωματά.
Η απάντηση των Θεσσαλών ήρθε στο 65', όταν ο Γροντής έκανε τη σέντρα μετά από πλασαριστή εκτέλεση κόρνερ του Τόμιτς και ο Ντίνας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έφερε το ματς στα ίσα.
Κατόπιν, ο ΑΟΤ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, με τον Ζγκούρι να απειλεί με τακουνάκι στο 70' και τον Καραγκιόζη να μπλοκάρει, ωστόσο, η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη ήταν αυτή που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για το 2-1 στο 81ο λεπτό.
Συγκεκριμένα, ο Βλάχος έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ζούρκος, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ εντέλει.
ΑIΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης (80' Mενικάλι), Γκατσολάρι, Λεφίδης, Σοφιάνης, Ζούρκος (82' Ταουσάνης), Δωματάς (73' Τσολακίδης), Πολύζος, Φουρτζίου (55' Σισέ).
TΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος (83' Βουτσελάς), Γκαλίτσιος (73' Βέρτζος), Κοτσώνης (46' Γιαννίτσης), Χιντζίδης (67' Πάνος), Τόμιτς (83' Κατσαντώνης), Τζόκιτς (73' Καπός), Ανδρεόπουλος (83' Μυρσινιάς), Αναστασόπουλος (83' Ζήσης), Γροντής (83' Παρθένης), Ντίνας (67' Μίλιεβιτς), Ζγκούρι (78' Μανώλης).