Δεν την σταματά κανείς και παρασέρνει τους πάντες στο διάβα της... Ο λόγος βέβαια για την ομάδα των Τρικάλων, που ήταν και πάλι εξαιρετική την Κυριακή (7/5), για να πάρει άλλη μία εντυπωσιακή νίκη με 5-0 κόντρα στην Καλλονή (φωτογραφία από goaltrikala.gr) και να μείνει μόνη στην 4η θέση της Β' Εθνικής με 61 βαθμούς έναντι 59 του ΟΦΗ ύστερα από 29 αγωνιστικές.
Αυτό ήταν το 13ο σερί τρίποντο για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη και πραγματικά μοιάζει άδικο για τους «κυανέρυθρους» να μην έχουν τύχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αν και βέβαια μόνοι τους τα... θαλάσσωσαν στο πρώτο μισό της σεζόν.
Από την πλευρά της, η ΑΕΛΚ με 19 βαθμούς απλά περιμένει τον οριστικό υποβιβασμό της στη Γ' Εθνική, σε μια χρονιά που κυλά με απογοητευτικό τρόπο για την ομάδα της Λέσβου.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς στο 7ο λεπτό, με την κεφαλιά του Γιαννιτσάνη ύστερα από τη σέντρα του Σανδραβέλη να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
To 1-0 ήρθε στο 14' από πλασέ του Κουσκουνά, ενώ ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Σανδραβέλη στο 24' και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 35' ο Σανδραβέλης πέτυχε το δεύτερο τέρμα των Θεσσαλών με πλασέ και ύστερα από ατομική προσπάθεια, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μπαϊκαρά, που με κοντινή προβολή έγραψε το 3-0 του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μανιάτης στο 50' έδιωξε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Νταμάχου, ενώ ο γκολκίπερ της ΑΕΛΚ νίκησε και τον Μπαϊκαρά σε τετ α τετ στο 54ο λεπτό.
Ένα λεπτό αργότερα, όμως, ο Κουσκουνάς αξιοποίησε την πάσα του Μπαϊκαρά από αριστερά και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.
Ο ΑΟΤ συνέχισε να πιέζει και στο 57' από σέντρα του Γκόλια ο Βέρτζος με κεφαλιά απο πλεονεκτική θέση ήταν άστοχος, ενώ στο 61' ο Μανιάτης εξουδετέρωσε το σουτ του Αρναρέλλη.
Κατόπιν, τόσο στο 70' όσο και στο 75' ο Κουσκουνάς δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σε ισάριθμα τετ α τετ με τον Μανιάτη, ενώ στο 80' ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε σουτ του Γιαννιτσάνη και στην επαναφορά ήταν άστοχο και το σουτ του Κουσκουνά από πλάγια θέση.
Στο 81', εντέλει, ήρθε το 5-0 με σουτ του Γιαννιτσάνη από το ύψος του πέναλτι και ύστερα από ασίστ του Μπαϊκαρά, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρούσος - Μπεκερτζής του Συνδέσμου Πρέβεζας με βοηθούς τον Τίκα του Συνδέσμου Θεσπρωτίας και τον Βογιατζή του Συνδέσμου Καρδίτσας.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος (65' Καρρίκι), Μαχαμάτ (46' Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά, Ρομπέρ (46' Νταμάχου), Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Λίταινας, Μέγκαχεντ, Καραγεώργης (46' Σάββα), Τζελίδης, Γιώργου, Λαμπράκης (46' Μέξης), Σισέ, Σοφιάνης (46' Ελευθεριάδης).
a-sports.gr