Σαν ένα κακό όνειρο θέλουν να θυμούνται τη φετινή σεζόν στα Τρίκαλα, αρκεί να πετύχουν τον στόχο της παραμονής στη Β’ Εθνική. Ο μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων», Ηλίας Αϊβάζογλου, έχει πολλά όνειρα για την ομάδα, την οποία θέλει να ανεβάσει επίπεδο, αλλά οι εξελίξεις των προηγούμενων ημερών δεν τον βοηθούν. Έτσι κι αλλιώς ο σκοπός είναι ο ΑΟΤ να μπει πιο δυναμικά στην εποχή του ίντερνετ και γι’ αυτό εδώ και πολλές εβδομάδες ετοιμάζεται η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, που βρίσκεται υπό κατασκευή.
Πάντως, με ανάρτηση στο προφίλ της ομάδας στο Facebook τα Τρίκαλα ενημέρωσαν την Παρασκευή (5/4) ότι μέσα από την ιστοσελίδα www.aotrikala.gr θα υπάρξει και μια νέα υπηρεσία για τους φιλάθλους της ομάδας, που θα είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα, ώστε να αγοράζουν τα προϊόντα της. Όλοι ελπίζουν ότι το καινούργιο e-shop θα λειτουργήσει με την ομάδα να είναι στη FootballLeague.
Στο αγωνιστικό σκέλος ο Μίλος Κόστιτς μπορεί να υπολογίζει τους Λάσκαρη, Τσιάρα και Μαρκόφσκι, που εξέτισαν τις ποινές τους και θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής (7/4) με την Παναχαϊκή. Επίσης παρών θα είναι και ο Ζακουανί, μια που δείχνει ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό του. Εκτός πλάνου είναι ο Γκότοβος, που έχει δηλωθεί να μην αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς με τους Πατρινούς, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες.

a-sports.gr