Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα τα Τρίκαλα επέστρεψαν στις νίκες επί του Παναιγιάλειου με 1-0.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 31’ με κεφαλιά ο Γιαννιτσάνης μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, στο 17' ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ, με τον Βέρτζο να πιάνει την κοντινή κεφαλιά και τον Τσάπαλο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Στο 31' ήρθε το 1-0 για τους Θεσσαλούς, καθώς από άλλη μία εκτέλεση φάουλ του Γκόλια ήταν ο Γιαννιτσάνης εκείνος που έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Τσάπαλο.
Από εκεί και πέρα, το ματς ήταν πολύ κακό και έπρεπε να φτάσουμε στο 77' για να σημειωθεί μια καλή ευκαιρία για τους Αιγιώτες, με τον Ζαφειράκη να κάνει το μακρινό σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και στο 89' ο Αγιούποφ δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Χαρίτος, για να μείνει τελικά το 1-0 μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πανυτσίδης του Συνδέσμου Κοζάνης με βοηθούς τους Τοροσιάδη και Νταβέλα, αμφότεροι του Συνδέσμου Μακεδονίας.
Kίτρινες: 12' Aνδρεόπουλος - 15' Βλάχος, 38' Αγιούποφ, 48' Γκούμας.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Γροντής (46' Tόμιτς), Τσίπρας (70' Zγκούρι), Σαχινίδης (86' Χιντζίδης), Γιαννιτσάνης.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Πολιανίδης (56' Kόκκορης) Γκούμας, Γραμματίκας (37' Χαρίτος), Τζανουλίνος, Σμίλτος, Αγιούποφ, Ζαφειράκης.

a-sports.gr

(*) φωτογραφία από sportrikala.gr