Ο Περικλής Αμανατίδης έπιασε δουλειά στον ΑΟ Τρίκαλα, με την προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Φλαμουλίου. Τον νέο προπονητή, όπως και το νέο υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος της ομάδας Θωμά Κυπαρίσση στους ποδοσφαιριστές γνώρισε ο γενικός αρχηγός Ζήσης Κατσαντώνης. Μιλώντας στους παίκτες ο Περικλής Αμανατίδης είπε: «Πρώτα απ’ολα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Είστε όλοι καλοί ποδοσφαιριστές. Δε θέλω να μιλήσουμε για το παρελθόν και πιστεύω ότι θα πρέπει να δούμε ο καθένας ξεχωριστά σε ποιο σημείο είμαστε. Θέλω να ανεβάσουμε την αυτοεκτίμησή μας καθώς η δύναμη είναι στο μυαλό. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα… δε θα σας ακουμπήσει κανείς. Κανείς όμως δεν είναι εδώ με το ζόρι».
Οι συνεργάτες του
Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας τους με τον Περικλή Αμανατίδη, τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την Τέταρτη (1/3) και τα άτομα που θα απαρτίζουν πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.
Συγκεκριμένα, υπεύθυνος του τμήματος αναλαμβάνει ο Θωμάς Κυπαρίσσης, γενικός διευθυντής ο Διονύσης Παππάς και γενικός αρχηγός ο Ζήσης Κατσαντώνης.
Παράλληλα, έγινε γνωστό πως συνεργάτης του Περικλή Αμανατίδη θα είναι ο Σήφης Μωυσίδης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΤ: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπεύθυνος του τμήματος θα είναι ο Θωμάς Κυπαρίσσης, γενικός διευθυντής ο Διονύσης Παππάς και γενικός αρχηγός ο Ζήσης Κατσαντώνης. Ενώ συνεργάτης του προπονητή Περικλή Αμανατίδη θα είναι ο Σήφης Μωυσίδης».