Mετά τα διαδοχικά στραβοπατήματα τα Τρίκαλα δεν είχαν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης κόντρα στην Καλλιθέα και αυτή ήρθε έστω και δύσκολα με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ζγκούρι στο ντεμπούτο του Θωμά Γράφα στον πάγκο της ομάδας.

Με αυτή τη νίκη τα Τρίκαλα πιάνουν στη βαθμολογία τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, που έχει πάντως δύο ματς λιγότερα, ενώ κρατούν πολύ χαμηλά και την Καλλιθέα. Στη 14η θέση είναι οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι έχουν μόνο νίκες εντός γηπέδου μακριά από το «Ελ Πάσο» μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
Κακό ήταν το ματς στα πρώτα του λεπτά και αυτό οφείλεται και στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν βαρύς. Μέχρι να τον συνηθίσουν οι παίκτες των δύο ομάδων τους πήρε κάποια λεπτά. Η μονοτονία έσπασε στο 15', όταν έγινε η πρώτη τελική με κεφαλιά του Ζυγκερίδη από σέντρα του Παπαγγελή.
Οι φάσεις γενικά δεν ήταν πολλές με τα Τρίκαλα σταδιακά να ανεβάζουν στροφές. Στο 22' ο Θεοδωράκης απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Σαχινίδη, ενώ ο δεύτερος αστόχησε με κεφαλιά στο 28'. Οκτώ λεπτά μετά ο Χιντζίδης σούταρε και δεν βρήκε στόχο.
Όσο περνούσαν τα λεπτά, ανέβαινε και η πίεση του ΑΟΤ προκειμένου να έρθει το γκολ πριν τελειώσει το ημίχρονο. Τελικά το κατάφερε με τον Ζγκούρι στο 43'. Ο Σαχινίδης έκανε την μπαλιά, ο Ζγκούρι έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε για το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κλήθηκαν να κάνουν διαχείριση και δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα. Δεν έψαξαν το δεύτερο γκολ για να τελειώσουν το ματς και προτίμησαν να είναι σφιχτοί στα μετόπισθεν ώστε να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους.
Η Καλλιθέα πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο, είχε διάθεση, αλλά όχι και την ποιότητα. Φαινόταν ότι της έλειπε η καλή τελική επιλογή με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κάνει ούτε μία ευκαιρία και τελικά να μην αποφύγει την ήττα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φώτης (Ευβοίας), βοηθοί του οι Πριόνας (Ευβοίας) και Θεοδώρου (Πιερίας), ενώ τέταρτος ο Φωτιάς (Πέλλας).
Κίτρινες: 68' Γιαννιτσάνης - 41' Ζυγκερίδης, 78' Μίγγος, 83' Ταμπάκης
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Βέρτζος, Λεάντρο, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (73' Ν' Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Σαχινίδης (85' Ανδρεόπουλος), Ζγκούρη.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Βασιλείου, Συριόπουλος, Πολίντορο (51' Μάκο), Παπαγγελής, Καντέ, Σεζάι, Γλυνός (62' Γκέτσι), Μίγγος (82' Ταμπάκης), Σμυρλής, Ζυγκερίδης.

a-sports.gr