Σε εξαιρετικό κλίμα συνεχίζονται οι επαφές και συναντήσεις του Α.Ο. Καλαμπάκας με τον παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή, Κώστα Τσαρτσαρή.
Χθες Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 ο Πρόεδρος του καλαμπακιώτικου μπασκετικού συλλόγου συνάντησε στην Αθήνα τον Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή, ο οποίος από τη θέση του προπονητή τα τελευταία χρόνια προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ενώ είναι γνωστή και η φιλανθρωπική δράση του μέσω της συμμετοχής του στον σύλλογο των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.
Η συνάντηση (η οποία είναι τρίτη κατά σειρά με στελέχη του ΑΟΚ) στοχεύει στη διεύρυνση των στόχων και αθλητικών δυνατοτήτων του Α.Ο. Καλαμπάκας μέσω των γνώσεων, τεχνικών και αθλητικών εν γένει, που μπορεί να προσφέρει ποικιλοτρόπως ένας αθλητής εγνωσμένου ήθους και απαράμιλλου ταλέντου, όπως είναι ο Κώστας Τσαρτσαρής.
Μετά το VERIA BASKETBALL CAMP όπου δόθηκε στις δύο πλευρές η ευκαιρία να συζητήσουν περισσότερο για το πώς μπορούν να βελτιώσουν τις ικανότητες και να προωθήσουν τα έμφυτα ταλέντα των νεαρών καλαθοσφαιριστών που συμμετέχουν στις Ακαδημίες Μπάσκετ, ο Κώστας υποσχέθηκε -κατά τη χθεσινή συνάντηση- ότι, εκτός απροόπτου, θα κάνει τα πάντα για να επισκεφθεί την πόλη μας και να γνωρίσει από κοντά τις Ακαδημίες του ΑΟΚ.