Σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι ο ΑΟ Τρίκαλα στραβοπάτησε και γνώρισε την ήττα από τη Δόξα Δράμας με 1-0. Η τοπική ομάδα προέρχονται από την ισοπαλία με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και μετρά πλέον 31 πόντους ισοβαθμώντας στην 8η θέση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Πόντου.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι Δραμινοί μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 3' ο Ριζογιάννης έκανε ένα σουτ και η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Αποστολίδη.
Στο 15' ο Σιώπης απείλησε με σουτ και με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, με τον ίδιο παίκτη να ανατρέπεται εντός περιοχής στο 20' από τον Τσίπρα και το πέναλτι να καταλογίζεται.
Ένα λεπτό αργότερα ο Γουνδουλάκης ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ, με τους Θεσσαλούς να διαμαρτύρονται με τη σειρά τους για πέναλτι στο 27' σε χέρι του Γκότοβου ύστερα από προσπάθεια του Γιαννιτσάνη, χωρίς ο διαιτητής Αγγελάκης να υποδείξει παράβαση.
Από εκεί και πέρα, τα σουτ των Γροντή στο 31' και Μάκου στο 40' ήταν άστοχα, ενώ στο 47' ο Ζγκούρι έκανε το γυριστό σουτ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Γκόλιας και η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 49ο λεπτό ο Μαρκόπουλος σούταρε για λογαριασμό της Δόξας και ο Αποστολίδης μπλόκαρε, με τον ΑΟΤ να έχει φλύαρη υπεροχή από εκεί και πέρα, δίχως όμως να είναι απειλητικός.
Μάλιστα, έπρεπε να φτάσουμε στο 87' για να καταγραφεί μια σχετικά καλή στιγμή, καθώς ο Βούρας έδιωξε σε κόρνερ μια σέντρα-σουτ του Γκόλια, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Σαχινίδη μετά το γύρισμα του Μάκου.
Εντέλει, το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «μαυραετούς» να παίρνουν το σπουδαίο τρίποντο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αγγελάκης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Φράγιο του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Μαλανδρή του Συνδέσμου Χαλκιδικής.
Κίτρινες: 20' Τσίπρας, 28' Μάκος, 45'+2 Γροντής - 25' Βιτλής, 63' Γουνδουλάκης, 76' Μπαϊκαρά, 84' Ριζογιάννης.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γκόλιας, Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (63' N' Λουντούλου), Γροντής, Γιαννιτσάνης (68' Μιλοσάβλιεφ), Τσίπρας (53' Σαχινίδης), Ζγκούρι.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βιτλής (74' Ντατίδης), Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Βαλλιάνος, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Γουνδουλάκης (68' Τζόκιτς), Καπνίδης (84' Ντιμιτρόφσκι).

(*) φωτογραφία από sportrikala.gr

a-sports.gr