Εμπειρίες που θα τους μείνουν για μια ζωή αποκόμισαν πέντε νέα παιδιά της Ακαδημίας της Δήμητρας Απόλλων από την επίσκεψη τους στη Στουτγάρδη. Πρόκειται για τους Τσιούφη Σωτήρη, Γερεντέ Γιώργο, Παπαθανασίου Δημήτρη, Τσιαμάντα Γιάννη και Κουτσάγια Αποστόλη. Όλοι τους είναι γεννηθέντες το 2001 και αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα της Δήμητρας ενώ ήταν πρωταθλητές του παιδικού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν.
Οι παραπάνω αθλητές συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικά Trials που πραγματοποιήθηκαν από τις 16 ως της 20 Νοεμβρίου του 2016 στη Γερμανία και διοργανώθηκαν από την Agenda Sport Action. Οι συνολικά 16 Έλληνες αθλητές της αποστολής είχαν επιλεχθεί από προηγούμενα δοκιμαστικά στην Ηλιούπολη. Τα παιδιά πραγματοποίησαν δύο προπονήσεις και δύο αγώνες και συναντήθηκαν με τον τεχνικό διευθυντή της VFB Stuttgart, Μάρκους Ρουντ που τους μίλησε για διάφορα θέματα γύρο από το ποδόσφαιρο. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι οι ταλαντούχοι αθλητές επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο εξαιρετικής ομορφιάς γήπεδο της Στουτγάρδης, Mercendes-Menz Arena ενώ πήραν μια γεύση και από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Στα νέα σχετικά με την Ακαδημία, μέσα στις γιορτές η Δήμητρα/Απόλλων φιλοξένησε τρία τμήματα του Αινεία Θεσσαλονίκης στις ηλικίες 2000-01, 2002 και 2004. Τα ματς πραγματοποιήθηκαν υπό καλές για την εποχή συνθήκες και όλα τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι.
Η Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και χαρά. Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων ξεκινούν σήμερα 3 Ιανουαρίου.