Δεν ανέδειξε νικητή το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον Ολυμπιακό Βόλου που διεξήχθη την Κυριακή (13/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στα ηλιόλουστα Τρίκαλα και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, μένοντας στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 24’ με τον Πελάεθ, όμως οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στην επανάληψη και με γκολ του Γραικού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έσωσαν την παρτίδα.

Πλέον, οι Τρικαλινοί έφτασαν τους 5 βαθμούς ενώ οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας πήγαν στους 2.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, ο ΑΟΤ πήρε τα ηνία και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους, που έδειχναν ανήμποροι να δημιουργήσουν φάσεις. 

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη απείλησε με τα σουτ των Ριζογιάννη (15’) και Ντόση (20’) και στο 24’ ευτύχησε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Πελάεθ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, απόρροια και των διακοπών λόγω τραυματισμών και έτσι μέχρι την ανάπαυλα δεν σημειώθηκε κάτι το αξιοσημείωτο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης και στο 51’ απείλησαν με τη σέντρα - σουτ του Γραικού.

Στο 67’ είχαν νέα καλή στιγμή με τον Μπουτζίκο, για να φτάσουμε στο 93’ όταν ο Γραικός εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Ζαρόπουλου και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), με βοηθούς τους Σκορδίλη (Κέρκυρας) και Κακαφώνη (Αχαΐας). Τέταρτος ήταν ο Αγγελούλης (Λάρισας).

Κίτρινες: 90+8’ Μακρυωνίτης - 65’ Σανδραβέλης, 71’ Τεγούσης

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Ντόσης, Τεγούσης, Ριζογιάννης, Λώττας (61’ Άλεξιτς), Πελάεθ (86’ Παπαγεωργίου), Τσίπρας, Σταματής (78’ Γρηγορόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Φαζός (44’ λ.τρ. Παπαϊωάννου), Βοσνακίδης, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Στεφάνοβιτς (62’ Ρόκας), Ράντι (46’ Ντούνης), Κουτσιανικούλης, Τσίτας.

a-sports.gr