Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα έδωσε την Τετάρτη (7/4) η Ξάνθη, καθώς «κόλλησε» στο εκτός έδρας 0-0 με τα Τρίκαλα για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2.

Ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, που έκανε κακή εμφάνιση και με 32 βαθμούς στην 3η θέση έμεινε στο -8 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό και στο -3 από τον Λεβαδειακό.

Οι Θεσσαλοί, από την πλευρά τους, ήταν πολύ καλοί και άξιζαν και τη νίκη, έχοντας στον πάγκο τους Μπάμπη Μπακαρό και Θοδωρή Παπαβασιλείου από τη στιγμή που ο Σούλης Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Καλογιάννης είναι στην καραντίνα ελέω κορωνοϊού.

Με 20 βαθμούς ο ΑΟΤ βρίσκεται στην 9η θέση, όσους έχει και η Δόξα Δράμας, και είναι στο +8 από την Α.Ε. Καραϊσκάκης και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, μόλις στο 4' οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Ευθυμίου γύρισε από αριστερά στον Ελευθεριάδη που δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ προ κενής εστίας, για να ακολουθήσει σουτ του Πέλκα στο δεύτερο δοκάρι και με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 14' ο Ελευθεριάδης σέντραρε από δεξιά και ο Ευθυμίου έκανε την προβολή στην κίνηση, για να φύγει ψηλά άουτ η μπάλα, με τους ακρίτες να έχουν την πρώτη καλή τους στιγμή στο 24', με τον Κέβιν να σεντράρει από αριστερά και τον Γιακουμή να εξουδετερώνει την κεφαλιά του Σιατραβάνη.

Ο γκολκίπερ του ΑΟΤ ήταν στη σωστή θέση και στο 30' σε σουτ του Σιατραβάνη από δεξιά της περιοχής, για να χάσουν οι «κυανέρυθροι» νέα μεγάλη ευκαιρία στο 42', με τον Κέβιν αρχικά να βάζει δύσκολα στον Ίτσο στην προσπάθειά του να διώξει, για να ακολουθήσει σέντρα του Τάχατου από δεξιά, κεφαλιά του Σταματή και σουτ του Ευθυμίου στο δεύτερο δοκάρι, για να σταματήσει η μπάλα και πάλι στο εξωτερικό μέρος των διχτύων.

Στο 45' ο Ίτσο δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την κεφαλιά του Πέλκα μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου και στην αντεπίθεση ο Δημούτσος έβγαλε τον Σχρόιγεν στην πλάτη της άμυνας των Τρικάλων, αλλά δεν ήταν δυνατό το πλασέ του και ο Γιακουμής απέκρουσε.

Στο 50' ο Σκόνδρας σούταρε δυνατά εντός περιοχής και ο Ίτσο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, για να κυλήσει αρκετή ώρα χωρίς κάτι σημαντικό και συγκεκριμένα στο 75' ο Καπνίδης έκανε ένα πλασέ στην κίνηση μετά από βαθιά μπαλιά του Δημούτσου, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 76' ο Ευθυμίου μπήκε απειλητικά στην περιοχή της Ξάνθης από αριστερά και έκανε το γύρισμα για να απομακρύνουν οι αμυντικοί της Ξάνθης, ενώ στο 79' ο Ίτσο μπλόκαρε το σουτ του Σταματή.

Στο 89' ο Παπαγεωργίου έκανε ωραίο δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση κι έφυγε άουτ η μπάλα, στην τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαμπαλάς του Συνδέσμου Ηπείρου με βοηθούς τον Ζήρδα του Συνδέσμου Αθηνών και τον Κύριο του Συνδέσμου Αρκαδίας.

Κίτρινες: 61' Tάχατος, 72' Σταματής, 78' Ελευθεριάδης, 90' Γιακουμής, 90'+4 Ντιαλόσι - 59' Κέβιν, 90'+5 Καπνίδης.

TΡΙΚΑΛΑ (Mπάμπης Μπακαρός-Θοδωρής Παπαβασιλείου): Γιακουμής, Τάχατος, Nιάρος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (78' Aλμπάνης), Ευθυμίου, Πέλκας (90'+1 Πανίδης), Σταματής (82' Ντιαλόσι).

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Κέβιν, Βέρκερ, Τ. Παπάζογλου (56' λ. τρ. Τσαμούρης), Δημούτσος (81' Ντίνας), Μπριλάντε, Σιατραβάνης (81' Τεσίγια), Σχρόιγεν (46' λ. τρ. Θ. Παπάζογλου), Τάτος, Μικελτάτζε (73' Καπνίδης).

a-sports.gr