Στα νικηφόρα αποτελέσματα γύρισαν τα Τρίκαλα, καθώς συνέτριψαν εντός έδρας τα Χανιά με 6-1 για την 32η αγωνιστική της Β' Εθνικής.
Μπορεί το μυαλό όλων να βρίσκεται στις διοικητικές εξελίξεις και στο ποιος θα διαδεχθεί τον Χρήστο Γιαλιά, ωστόσο οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη δεν έδειξαν να έχουν επηρεαστεί και κόντρα στους Κρητικούς, που έχουν και αυτοί τα προβλήματά τους, ήταν καταιγιστικοί για ένα ημίχρονο και με 65 βαθμούς παρέμειναν στην 5η θέση.
Από την πλευρά τους, οι «κυανόλευκοι» με 38 βαθμούς βρίσκονται στην 11η θέση.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο ΑΟΧ είχε την πρώτη σημαντική ευκαιρία όταν στο 8ο λεπτό ο Αποστολόπουλος έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Δρίζη, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Οι «κυανέρυθροι» απάντησαν με γκολ στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Μπαλμπόα να βρίσκει δίχτυα με πλασέ στην κίνηση ύστερα από γύρισμα του Αρναρέλλη, ανοίγοντας έτσι το σκορ.
Τα Χανιά προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 15' ο Σταματής σούταρε από το ύψος της περιοχής για να μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γιαννιτσάνης φάνηκε απειλητικός για τον ΑΟΤ, αλλά ήταν άστοχο το πλασέ του μετά από τακουνάκι του Κουσκουνά.
Ο τελευταίος ήταν με τη σειρά του άστοχος στο 20' έπειτα από ωραία πάσα του Μουμίν, όμως στο 21' ο Ριζογιάννης ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ από τα 20 μέτρα.
Δύο λεπτά αργότερα ο Αφράτης σημείωσε αυτογκόλ, καθώς άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Γεωργίου ύστερα από προσπάθεια του Σανδραβέλη από δεξιά και γύρισμα στην περιοχή.
Στο 27' ο Αθανασόπουλος εξουδετέρωσε με γροθιές το δυνατό σουτ του Αποστολόπουλου για τους Κρητικούς, ενώ στο 34' ήρθε το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων με την κεφαλιά του Γιαννιτσάνη μετά από σέντρα του Γκόλια.
Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 43', όταν ο Σταματής έκανε ανενόχλητος την κούρσα προς τη μεγάλη περιοχή και στο ύψος αυτής έκανε το σουτ, νικώντας τον Αθανασόπουλο για το 4-1.
Στο δεύτερο μέρος το ματς δεν είχε ανάλογο ρυθμό, αλλά οι Θεσσαλοί έβαλαν δύο ακόμη τέρματα και αρχικά ήταν ο Κουσκουνάς εκείνος που στο 72' αξιοποίησε την ασίστ του Μουμίν και έγραψε το 5-1, ενώ στο 83' ο Κουσκουνάς σέντραρε και ο Ριζογιάννης με μονοκόμματο σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Στα τελευταία λεπτά ο ΑΟΤ έψαξε και ένα έβδομο γκολ, αλλά τόσο η προβολή του Κουσκουνά στο 90'+1 μετά από σέντρα του Γκόλια ήταν άστοχη όσο και τα πλασέ των Καμπλιώνη και Κουσκουνά στο 90'+2 εξουδετερώθηκαν από τον Γεωργίου, για να μείνει έτσι το 6-1 μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λυμπούδης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Νατσιόπουλο του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Δεμερτζή του Συνδέσμου Πέλλας.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (76' Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Μπαλμπόα (57' Λαμπάκης), Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης (66' Καρρίκι).
ΧΑΝΙΑ (Θόδωρος Γκάτζιος): Γεωργίου, Δρίζης (46' Κοζάκης), Βασιλείου, Ζέρης, Αφράτης, Μηλιώτης, Λάσκαρης (62' Μούδιος), Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Σταματής, Γεωργακόπουλος (69' Μέρο).

(*) φωτό από goaltrikala.gr

a-sports.gr