Τα 120α του  γενέθλια, (ιδρύθηκε την 5η Μαϊου του 1896),  ο υπεραιωνόβιος  ιστορικός Γ.Σ.Τρικάλων  τα γιόρτασε με τις πολύ σημαντικές επιτυχίες των αθλητών του  το περασμένο Σάββατο στα Τρίκαλα  συνεχίζοντας να γράφει την  ιστορία του,  μια  μοναδική αθλητική ιστορία.
Και αυτό το έδειξαν οι αθλητές του  Γ.Σ.Τρικάλων για άλλη μια φορά με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που πέτυχαν στους αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών.
Πίσω από αυτές τις επιτυχίες των αθλητών  υπάρχει το  εξαιρετικό προπονητικό δυναμικό το οποίο καθοδηγεί τους αθλητές και τις αθλήτριες στις επιτυχίες. Η  Φιλιώ Αγγελάκη, η Βίβιαν Γρατσάνη, η Τασούλα Μυλωνά, ο Βασίλης Βουτσελάς και ο Δημήτριος Σούλας,  είναι αυτοί που έχουν την προπονητική καθοδήγηση των αθλητών του Γ.Σ.Τρικάλων.
Για να γυρίσουμε  στους αγώνες του περασμένου Σαββάτου, ορισμένοι αθλητές  του  Γυμναστικού εντυπωσίασαν με  τις επιδόσεις τους αφού ήταν  από τις καλύτερες που έχουν επιτευχθεί στην Ελλάδα.
Αναλυτικά  η εμφάνιση των  αθλητών-τριών  του Συλλόγου  είναι η ακόλουθη:
Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ,   ήρθε 1η    στο δρόμο των 5000μ. με την πολύ καλή επίδοση των 16΄40΄΄ 97. Εδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεών της.
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΝΑΚΟΣ, αν και έτρεχε μόνος του στο δρόμο των 400μ με εμπόδια πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα με 53΄΄22, δείχνοντας για ακόμη φορά ότι αποτελεί το μέλλον του αγωνίσματος.
Η  ΟΜΑΔΑ  4Χ400Μ του Γ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ  πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση.  Κέρδισε την 1η  θέση κάνοντας  την  καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα με χρόνο 3΄18΄΄ 90 απαρτιζόμενη από τους Γ. Τουλούμη, Κ. Νάκο, Ε. Σουλιώτη και Χρ. Αλμπάνη. Οι αθλητές της σκυταλοδρομίας 4Χ400μ πέτυχαν το υψηλό όριο που τους δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η  ΕΛΙΣΑΒΕΤ  ΚΑΛΑΘΑ, αν και τραυματισμένη πήρε μέρος στους αγώνες για να βοηθήσει βαθμολογικά τον Σύλλογο πραγματοποιώντας ένα μόνο άλμα στο 1,55μ καταλαμβάνοντας την 2η θέση. Ελπίζεται ότι σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να κάνει τα μεγάλα άλματα.
Ο  ΕΥΤΥΧΗΣ  ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, πήρε την 3η θέση  μετά από μια  έξοχη εμφάνιση  στο δρόμο των 800 και έκανε νέο ατομικό ρεκόρ 1΄52΄΄66. Κάποια λάθη τακτικής του στέρησαν τη δυνατότητα να πετύχει ακόμη καλύτερη επίδοση.
Ο  ΧΡΗΣΤΟΣ  ΑΛΜΠΑΝΗΣ, μετά τη νίκη του στα 400μ στην προηγούμενη φάση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στο δρόμο  των 200μ καταλαμβάνοντας την 3η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ  22΄΄ 33 και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότο ο Χρήστος ήταν 1ος στη σειρά του με μεγάλη διαφορά από το 2ο . Πιστεύεται ότι αν έτρεχε στη γρήγορη σειρά θα πετύχαινε ακόμη καλύτερο χρόνο.
Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ  ΧΑΛΑΒΑΤΖΗ, πήρε την 4η θέση στο Αλμα Τριπλούν με νέα ατομική επίδοση 10,59μ δείχνοντας ότι μπορεί να πετύχει ακόμη καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΚΟΣ,  μετά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στο Αργος Ορεστικό στο δρόμο των 400μ ήρθε να προσθέσει στο ενεργητικό του ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση στο δρόμο των 800μ καταλαμβάνοντας την 5η θέση με 2΄05΄΄75, δείχνοντας ότι σε λίγο καιρό θα είναι ο Παναγιώτης που ξέρουμε.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ  ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ, πήρε την 6η θέση στο δρόμο των 200μ με 23΄΄ 22. Ο χρόνος αυτός ίσως να ήταν πολύ καλύτερος αν μετείχε όπως και ο Χρ. Αλμπάνης στη γρήγορη σειρά. Και αυτός ήρθε 1ος στη δική του τελική σειρά.
Ο 17 ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΣ μετά από μία πολύ έξυπνη κούρσα πήρε την 6η θέση  με νέο ατομικό ρεκόρ 2΄06΄΄09 συντρίβοντας το προηγούμενο ρεκόρ του που ήταν 2΄09΄΄.
Ο  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΒΑΓΓΕΛΗΣ πήρε μέρος στο Αλμα σε Μήκος παίρνοντας την 9η θέση με επίδοση 6μ και 26 εκ..
Οι νεαροί  800αρηδες,  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΕΣΙΟΣ, χωρίς εμπειρία από  μεγάλους αγώνες κατέλαβαν αντίστοιχα την 7η, 8η και 14η θέση με χρόνους 2΄11΄80, 2΄11΄΄81 και 2΄14΄΄32, δείχνοντας ότι αποτελούν το μέλλον του Συλλόγου στους δρόμους ημιαντοχής.
Η  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΛΕΝΤΖΑ,  πήρε την 4η θέση στο δρόμο των 800μ.
Ακόμη στο δρόμο των 200μ πήραν μέρος ο 16χρονος αθλητής ΙΩΑΝΝΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΥΡΙΓΚΑΣ που έκανε χρόνο 25΄΄32 (είναι αθλητής μόλις 2 μηνών) και η  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΥΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ με επίδοση 31΄΄10.