Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα τμήματα των Ακαδημιών του Ασκληπιού. Στις ακαδημίες μπορούν να γίνουν δεκτά κορίτσια ηλικίας 6-15 ετών.

Η εγγραφές θα γίνονται στο Κλειστό της Κατσιμίδου το Σάββατο 5/9 και την Κυριακή 6/9 και ώρα 12:30 – 13:30.

Η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει το Σάββατο 12/9

Η νέα χρονιά μας βρίσκει με πολλές αλλαγές και καινοτομίες στην οργάνωση και στη λειτουργία των τμημάτων. Σκοπός μας είναι η σωστή εκμάθηση του volley μέσα από νέα προγράμματα και συνεργασίες με ανθρώπους του αθλητισμού.

Επικεφαλής του τμήματος

Επικεφαλής του τμήματος, σαν Τεχνικός Διευθυντής θα είναι ο 1ος προπονητής της ομάδας των γυναικών κ. Γιάννης Τσαϊρέλης με μια τεράστια πείρα στα αναπτυξιακά τμήματα.

Υπεύθυνη προπονήτρια των Ακαδημιών θα είναι η κ. Λία Μπακάλη με μεγάλη εμπειρία στην εκμάθηση του volley στις μικρές ηλικίες. Το προπονητικό τιμ θα πλαισιωθεί για όσο αυτό χρειαστεί με βοηθούς πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το volley.

Συνεργασίες του τμήματος

Μια νέα καινοτομία που εισάγεται για πρώτη φορά είναι η συνεργασία του τμήματος με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ με Υπεύθυνο του Προγράμματος τον κ. Σπύρο Μυλωνά Msc Προπονησιολόγο.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την εφαρμογή σύγχρονων μορφών προπόνησης σε αθλητές παιδικής και αναπτυξιακής ηλικίας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον με πλούσια κινητικά ερεθίσματα και ασκήσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη ¨έξυπνων κινητικά παιδιών¨. 

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης θα γίνουν τεστ αξιολόγησης με σύγχρονα προπονητικά μέσα και ημερίδες ανάδειξης της προσφοράς του αθλήματος στη νεολαία.

Επικοινωνία-Εγγραφές

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε

α. Μπακάλη Λία Υπεύθυνη προπονήτρια 6974490064

β. Μπατσίλας Βασίλειος Υπεύθυνος ομάδας 6986030116