Η χρονιά βαδίζει προς το τέλος της και ως είθισται ξεκινούν και τα δοκιμαστικά για τα νέα παιδιά, κάτι που θα γίνει κανονικά και στα Τρίκαλα.
Μετά το πέρας των σχολικών εξετάσεων θα γίνουν δοκιμαστικά, οι ημερομηνίες των οποίων θα ανακοινωθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Λόγω αυξημένων υποχρεώσεων των παιδιών που επιθυμούν να συμμετέχουν στα δοκιμαστικά της ομάδας Νέων(Κ 20), για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017, τόσο με τις κατατακτήριες όσο και με τις Πανελλαδικές εξετάσεις, η ΠΑΕ Α.Ο Τρίκαλα διευκρινίζει ότι θα ορίσει εκ νέου ημερομηνίες δοκιμαστικών τις προσεχείς ημέρες.
Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν από το επίσημο site της ομάδας.
Οι προγραμματισμένες δοκιμές, για 25,26 και 27 Μαΐου στο γήπεδο του Φλαμουλίου, θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Ώρα προσέλευσης 15:00, ώρα έναρξης 16:00.
Η ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα εύχεται σε όλα τα παιδιά που δίνουν τη μάχη των Πανελλαδικών και κατατακτήριων εξετάσεων, Καλή Επιτυχία».
Γραφείο Τύπου
Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει ότι προχώρησε στην στελέχωση του γραφείου τύπου της ομάδας. Την ευθύνη θα έχουν οι δημοσιογράφοι Χριστόφορος Παπαθανασίου, μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και μέλος του ΠΣΑΤ και ο Γρηγόρης Καραμπούλας μέλος του ΠΣΑΤ.