Ο ΑΟ Τρίκαλα έφυγε με το διπλό από την έδρα του Θεσπρωτού, επικρατώντας 1-2 και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν αρκετά κακός με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποιες σημαντικές στιγμές στο αντίπαλο τέρμα. Στην επανάληψη αυτό άλλαξε κι είδαμε τρία γκολ.

Πρώτα στο 54' ο Σταματής με πλασέ έκανε το 0-1 για τα Τρίκαλα, με τους γηπεδούχους να... απαντούν άμεσα και να ισοφαρίζουν στο 59' με τον Κολλά στην αντεπίθεση. Οι φιλοξενούμενοι όμως, κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την έδρα του Θεσπρωτού με τέρμα του Παπαγεωργίου στο 77', διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Πλέον τα Τρίκαλα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα του Ιωνικού την Κυριακή που ακολουθεί με 16 βαθμούς.

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Καρβούνης, Νόνης, Σερβιλάκης, Βιγιαφάνιε, Κολτσίδας, Γώγος (72΄Κωνσταντίνου), Ραμίρες (80΄Κατσής), Κολλάς, Δημήτρουλας, Ευθυμίου (69΄Γκίκας).

ΑΟ Τρίκαλα: Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Γιαννίτσης , Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πελάεθ (90΄Πέλκας), Παπαγεωργίου, Λώττας (64΄Τσίπρας), Σταματής (80΄Βέρτζος).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα