Το καλύτερο δυνατό θέλει να προσφέρει η ΠΑΕ στους φιλάθλους του ΑΟΤ γι’ αυτό και φρόντισε να τους διευκολύνει όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, άλλωστε αρκετοί ήδη βρίσκονται στις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Τα Τρίκαλα  ενημέρωσαν μέσω ανακοίνωσης πως όσοι προλάβουν να τα κλείσουν μέχρι τις 31 Ιουλίου θα μπορούν να τα πάρουν με τις ίδιες τιμές και τον επόμενο μήνα. Αναλυτικά:
«Με απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Χρήστου Γιαλιά και του προέδρου Γιαλιά γίνεται γνωστό στους φιλάθλους ότι όσοι «κλείσουν» εισιτήρια διαρκείας μέχρι τις 31 Ιουλίου μπορούν να τα προμηθευτούν με τις ίδιες τιμές και τον επόμενο μήνα.
Στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ξέρουν ότι αρκετοί φίλοι της ομάδας βρίσκονται στις διακοπές τους και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε αυτό για την διευκόλυνση των φιλάθλων.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, τα οποία συμπεριλαμβάνουν 17 αγώνες πρωταθλήματος και όλους τους αγώνες Κυπέλλου ως εξής:
GOLD (Θύρα 5) : 350,00 € * (Θέσεις VIP)
RED (Θύρα 4) : 180,00 € * (Σκεπαστή κερκίδα)
BLUE (Θύρα 1) : 120,00 € * (Απέναντι κερκίδα)
Παιδικό (Θύρα 5) : 50,00 € (για ανήλικους έως 17 ετών)
* Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν αποκλειστικά προνόμια και προσφορές χορηγών με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας.
* Η ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προς το φίλαθλο κοινό και θα κάνει χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου γι’αυτό και απαιτούνται για τις κρατήσεις θέσεων και την παραγγελία της κάρτας διαρκείας, φωτοτυπία ταυτότητας και αποδεικτικό ΑΜΚΑ σε φωτοτυπία).
* Επίσης από φέτος υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για διευκόλυνση των φιλάθλων.
* Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας καθημερινά (10:00-14:00) επί της οδού Κατσιμήδου 3, τηλ. επικοινωνίας: 2431302822.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΤ ΨΗΛΑ !»