Η ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΤ δεν έχει ικανοποιήσει τη διοίκηση, όπως ανέφερε πρόσφατα και ο πρόεδρος των Θεσσαλών Ανδρέας Μπέκιος, και την Παρασκευή (15/9) αποφασίστηκε να δοθεί δεκαπενθήμερη παράταση.
Με την προσδοκία, λοιπόν, ότι οι οπαδοί των «κυανέρυθρων» θα κινητοποιηθούν, γνωστοποιήθηκε ότι τα διαρκείας θα βρίσκονται στη διάθεση του κόσμου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την παράταση έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας για τους φιλάθλους έως το Σάββατο 30/09.
Θύρα 5 (εισιτήρια VIP): 250,00 (Θέσεις VIP)
Θύρα 4 (Σκεπαστή): 100,00* €
Θύρα 1 (Απέναντι κερκίδα): 70,00* €
* Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας καθημερινά (10:00-14:00 & 18:00-20:00) επί της οδού Κατσιμήδου 3, τηλ. επικοινωνίας: 2431302822.
Οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν την δική τους κάρτα διαρκείας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, το ΑΦΜ και τον αριθμό ΑΜΚΑ
*Επί της αρχικής τιμής των εισιτήριων διαρκείας θα ισχύσει έκπτωση της τάξης των 20% για ανέργους (με την επίδειξη βεβαίωσης ανεργίας ΟΑΕΔ), συνταξιούχους, πολύτεκνους, φοιτητές και γυναίκες ενώ μαθητές έως 16ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν
*Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για τα ματς του κυπέλλου Ελλάδας
*Για την διευκόλυνση των φιλάθλων που το επιθυμούν η εξόφληση του εισιτηρίου διαρκείας θα γίνεται σε δύο δόσεις. Η πρώτη δόση με την κράτηση και η δεύτερη με την παραλαβή της κάρτας
*Στις ΘΥΡΕΣ VIP και ΘΥΡΑ 4 (σκεπαστή) οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν κράτηση συγκεκριμένης ονομαστικής θέσης!
*Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη ταυτότητας και του εισιτηρίου διαρκείας καθώς για πρώτη φορά θα διεξάγεται στις θύρες ηλεκτρονικός έλεγχος».

a-sports.gr