Τα πρώτα χαμόγελα για τη φετινή Σούπερ Λίγκα 2 έσκασαν την Τετάρτη (17/2) για την Α.Ε. Καραϊσκάκης, η οποία έκανε σεφτέ στα τρίποντα με το εντός έδρας 1-0 ενάντια στα Τρίκαλα για την 9η αγωνιστική.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Μάγγου με 6 βαθμούς έπιασε στη 10η θέση τον Απόλλωνα Λάρισας, με τους Θεσσαλούς να γνωρίζουν δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα και να μένουν στην 7η θέση με 12 πόντους.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, oι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 13' για ανατροπή του Σουλιώτη εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής Σιντόρης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 16' ο Πέλκας βγήκε στο τετ α τετ με τον Μπουργάνη αλλά τον έκοψε σωτήρια ο Θεολόγου, με τον ΑΟΤ να απειλεί και στο 31', όταν ο Αλμπάνης πάσαρε στον Σταματή, που τσίμπησε την μπάλα προ του Μπουργάνη, για να φύγει αυτή ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 34' ο γκολκίπερ των Αρτινών μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα το μακρινό σουτ του Νιάρου, για να ανεβάσει ρυθμό η Α.Ε. Καραϊσκάκης και στο 38' ο Γιακουμής έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Δούμτσιου.

Ωστόσο, δεν κατάφερε στο 45' να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του, με τον Γιαννιώτη να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά αξιοποιώντας το κόρνερ που εκτέλεσε ο Γυφτοκώστας.

Το β' ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό και έπρεπε να φτάσουμε στο 83' για να καταγραφεί μια σημαντική φάση, η οποία ανήκε στα Τρίκαλα και με τον Σταματή να πιάνει το σουτ εντός περιοχής, για να αποκρούσει ωραία ο Μπουργάνης.

Από εκεί και πέρα, δεν προέκυψε κάτι σημαντικό και οι «πράσινοι» πήραν το πολύτιμο τρίποντο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιντόρης του Συνδέσμου Θεσπρωτίας με βοηθούς τον Θανασιά του Συνδέσμου Ηπείρου και τον Κουβαλάκη του Συνδέσμου Δράμας.

Κίτρινες: 86' Δερμιτζάκης - 22' Δούμτσιος, 26' Ζώγκος, 47' Φασίδης, 50' Κεχαγιάς, 81' Σουλιώτης, 87' Eυθυμίου, 90'+1 Διαμαντόπουλος.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Παπανίκου, Τάμπας, Θεολόγου, Γιαννιώτης, Λόβριτς, Ρεμπάγκουκα (86' Νταλακούρας), Χατζηδίμπας, Γυφτοκώστας (75' Δερμιτζάκης), Δούμτσιος (90' Μπελεβώνης), Ρούνεϊ Βανκεβάι.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Πιαστόπουλος (76' Σιλβάνο), Νιάρος (57' Διαμαντόπουλος), Σουλιώτης, Κεχαγιάς, Ζώγκος (57' Eυθυμίου), Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου (85' Ελευθεριάδης), Αλμπάνης, Πέλκας (46' Φασίδης), Σταματής.

a-sports.gr