Το τέσσερα στα τέσσερα έκαναν στην έδρα τους τα Τρίκαλα, που πέτυχαν την έκτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, κάτι που είχε σαν συνέπεια στα πρώτα 15΄ οι Θεσσαλοί και στο 9΄ έφτασαν κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Σταματή αντί για τα δίχτυα του Καραγκιολίδη κατέληξε άουτ.

Η απάντηση από το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου ήρθε στο 11΄, με την εκτέλεση φάουλ Χιντζίδη να αποκρούεται με δυσκολία σε κόρνερ. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ΑΟΤ είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε με αξιώσει να γίνει απειλητικός για την εστία του Καραγκιολίδη, προκειμένου να φτάσει στο γκολ… Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 33΄ με το σουτ στην κίνηση του Τεγούση, να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος της ομάδας του Λασιθίου…

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60΄ η Ιεράπετρα έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μπάμπη με απευθείας κόκκινη… Οι γηπεδούχοι έχοντας υπέρ τους το αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο, καθώς στο 61΄ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Σταματή. Στο 68΄ ο ΑΟΤ κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του με σουτ του Πελάεθ, ενώ στο 77΄ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.