Νικηφόρο ήταν για τα Τρίκαλα το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, επικρατώντας με 1-0 του Α.Ο. Υπάτου την Παρασκευή (3/8) στα Τρία Πέντε Πηγάδια.
Το ματς έγινε υπό βροχόπτωση, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους παίκτες του και με τους «κυανέρυθρους» να πιάνουν καλή απόδοση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
O Mακρίδης στο 3ο λεπτό είχε την πρώτη σημαντική ευκαιρία για τους Θεσσαλούς με το σουτ που έπιασε και με τον Μπαμπανιώτη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση στο 24', για να στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 37' ο Σιαλμάς σούταρε από κοντά, για να παρεμβληθεί σωτήρια και να διώξει σε κόρνερ ο Οικονομόπουλος.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Συμελίδης στο 56' με ωραία προσπάθεια από αριστερά και πλασάροντας σε κενή εστία, ενώ οι νεοφώτιστοι της Γ' Εθνικής βρέθηκαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 87', με τον Γιδόπουλο να εξουδετερώνει το σουτ του Κωστούλα.
TΡΙΚΑΛΑ: Ταΐρης, Γκόλιας, Γκότοβος, Συριόπουλος, Πάνος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Σταματάκος, Μακρίδης, Σιαλμάς, Ηλιάδης
Έπαιξαν και οι: Γιδόπουλος, Θεολόγου, Νιάρος, Πατσατζόγλου, Γκουγκούδης, Ράντι, Γιούκαρης, Γκατζολάρι, Αλεξανδρής, Τσιμίκας, Συμελίδης, Κούλπας
Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ: Μπαμπανιώτης, Δέδες, Οικονομόπουλος, Ευθυμίου, Βελέτης, Καραμέρης , Αργυρίου, Γκούμας, Σπανός, Γκαράνης, Καντού.

φωττογραφία από  trikalascore.gr

a-sports.gr