Τα …χαρακίρια στα οποία αρέσκονται στα play out τα Τρίκαλα συνεχίζονται. Κόντρα στην χειρότερη ομάδα της κατηγορίας «κόλλησαν» στο 1-1 και απέφυγαν να «καθαρίσουν» από σήμερα την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Μετά και την ισοπαλία του Καραϊσκάκη στην Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα τα Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική των play out (Τρίτη 18/05) θέλουν μόνο νίκη για να είναι 100% σίγουρα αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Με νίκη δεν μπορούν να τους πιάσουν ούτε η Δόξα, ούτε ο Καραϊσκάκης. Με ισοπαλία και ήττα τα πράγματα περιπλέκονται και μπορεί με συνδυασμό αποτελεσμάτων να ακολουθήσεις την Ιεράπετρα στην παρακάτω κατηγορία!!!

Σε κάθε περίπτωση τα Τρίκαλα απογοήτευσαν και πάλι. Χωρίς τόλμη, πάθος και φαντασία έφτασαν στο τέλος να κάνουν καθυστερήσεις και αλλαγές για να κατοχυρώσουν την ισοπαλία και να αποφύγουν την ήττα.

Εικόνα που δεν τιμά κανέναν…

Πάνω κάτω η μπάλα στα πρώτα 45’

Άγρια ομορφιά είχε το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο με τις δύο ομάδες να δείχνουν αποφασισμένες για την νίκη.

Μόλις στο 5’ η  πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Μπελεβώνη απο κοντά μετά απο σέντρα του Παρασκευά να πλασάρε αδύναμα πάνω στον Περλέσι.

Στο 9’ απάντησαν τα Τρίκαλα όταν ο Σκόνδρας μετά απο κεφαλιά πάσα του Τάχατου πλάσαρε για να διώξει με τα ακροδάκτυλα του ο Ηλιάδης!

Στο 21’ μετά απο φάουλ του Μενσά ο Περλέσι δεν έκανε έξοδο και ο προωθημένος Παπαργυρίου εξ επαφής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ!!!

Στο 34’ απίστευτη ευκαιρία για τα Τρίκαλα!!! Ο Σταματής έκλεψε έξυπνα την μπάλα απο τον Παπαργυρίου, πέρασε και τον τερματοφύλακα Ηλιάδη αλλά βγήκε πολύ πλάγια και στην προσπάθεια του να πλασάρει έχασε την ισορροπία του και του έφυγε η μπάλα άουτ!!!

Γκολ η Δόξα στις καθυστερήσεις!

Και ενώ οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα της ισοπαλίας η Δόξα βρήκε σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μετά απο βαθιά μπαλιά ο Περλέσι δεν διάβασε καλά την φάση, δεν βγήκε να διώξει και ο Μαυριάς είχε όλη του  την άνεση να κατεβάσει την μπάλα και να πλασάρει για το γκολ και το 0-1!

Απάντηση με Σταματή στο 48’

Τα Τρίκαλα απάντησαν γρήγορα γρήγορα στην επανάληψη με τον Σταματή και ενώ είχαν αρχίσει οι μουρμούρες στην εξέδρα, Βασικά ο Σταματής έδωσε διπλή απάντηση. Και στην Δόξα αλλά και στους επικριτές που τα είχαν βάλει μαζί του για την χαμένη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Μετά απο φάουλ του Παπαγεωργίου πρόλαβε την έξοδο του Παρασκευά, κατέβασε την μπάλα με το στήθος και ισοφάρισε σε 1-1!!!

Στο 76’ ο Σταματής έχασε την ευκαιρία να γυρίσει το ματς. Μετά από ωραία μπαλιά Ευθυμίου ο σέντερ φορ του ΑΟΤ  πάνω στην κίνηση πλάσαρε από εξαιρετική θέση άουτ!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) με βοηθούς τους κ.κ. Ψαρρή (Ζακύνθου), Σακκά (Θεσσαλίας) και 4ο  τον κ. Μπαΐρακτάρη (Αθηνών). Έδειξε κίτρινες κάρτες και στους Παπαργυρίου, Φυτόπουλο της Δόξας

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Νιάρος, Τάχατος (46’ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (90’ Σιλβάνο), Πέλκας (91’ Ζώγκος), Πιαστόπουλος, Ευθυμίου

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Φυτόπουλος (93’ Μπαράνκο), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης (71’ Αγιώτης), Μπελεβώνης (83’ Κόντος), Παρασκευάς, Χάμοντ, Μενσά, Αγγελόπουλος, Άντερσον

sportrikala.gr