Τα στοιχεία δείχνουν ότι η επιλογή του 57χρονου προπονητή Σταύρου Ψιμουλάκη είναι η καλύτερη που έχουν κάνει οι Τρικαλινοί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οπως αναφέρει το sentragoal.gr o Ψιμουλάκης είναι ο τέταρτος φετινός προπονητής της ομάδας και η σύγκριση με τους προκατόχους του είναι καταφανώς υπέρ του. Σε αυτή δεν θα βάλουμε τον πρώτο προπονητή που ανέλαβε στη φετινή σεζόν τον ΑΟΤ, τον Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος κάθισε στον πάγκο του για μόλις 2 παιχνίδια Κυπέλλου (μια ισοπαλία, μια ήττα).
Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος κατηύθυνε τους Τρικαλινούς σε 13 ματς και συγκέντρωσε 24 βαθμούς, δηλαδή 1,85 ανά παιχνίδι. Οχι άσχημα, και δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί φίλαθλοι ήταν αντίθετοι στην απομάκρυνσή του. Ακολούθησε ο Γιώργος Μαραντάς, ο οποίος σε πέντε παιχνίδια (δεν υπολογίζουμε εκείνο που κέρδισε στα χαρτιά κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου) συγκέντρωσε μόλις έξι βαθμούς, δηλαδή 1,2 πόντους ανά αγώνα.
Η διαφορά του Σταύρου Ψιμουλάκη από τους προκατόχους του, πολύ μεγάλη. Σε 11 ματς έχει συγκεντρώσει 26 βαθμούς, άρα μέσο όρο 2,36 πόντων ανά παιχνίδι. Δηλαδή, δύο περισσότερους βαθμούς σε δύο λιγότερα ματς ή αλλιώς μισό βαθμό περισσότερο σε κάθε παιχνίδι από τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, που κατά πολλούς ήταν επιτυχημένος...

Στο μεταξύ στις προπονήσεις επέστρεψαν οι «κυανέρυθροι» το πρωί της Τρίτης έπειτα από την άδεια του Πάσχα.Οι παίκτες του ΑΟΤ ακολούθησαν πρόγραμμα γενικής ενδυνάμωσης ενώ δούλεψαν και πάνω σε παιχνίδια τακτικής.Ο Κοντοδήμος και ο Λαμπάκης ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με επιτυχία. Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 13:30 στο Δημοτικό Στάδιο.