Διαψεύδει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα τις δηλώσεις Κούγια για συμφωνία των δύο πλευρών να μην αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι ο σκόρερ της συνάντησης Νίκος Γιαννιτσάνης: Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Με αφορμή την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Νίκου Γιαννιτσάνη στον αγώνα με την ΑΕ Λάρισας, θα πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους, ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
1ο: Ο Νίκος Γιαννιτσάνης είναι ένας άνθρωπος με ήθος και απόλυτο επαγγελματισμό και θα ήταν αδιανόητο για να μην δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τον ΑΟ Τρίκαλα σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.
2ο: Ο πανηγυρισμός δεν ήταν παρά ο «φυσιολογικός», για έναν ποδοσφαιριστή που στο τελευταίο λεπτό ενός αγώνα πετυχαίνει γκολ και δίνει στην ομάδα του τη νίκη, αλλά και την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.
3ο: Δεν υπήρξε καμία συμφωνία, κατά τον δανεισμό του παίκτη από την ΑΕΛ με τον ΑΟΤ ότι δεν θα έπαιζε στο μεταξύ μας παιχνίδι.
4ο: Ο λόγος του Χρήστου Γιαλιά, ήταν είναι και θα είναι πάντα συμβόλαιο, αυτό ας το κατανοήσουν οι πάντες!»
Το ευχαριστώ του προέδρου του ΑΟΤ
Στο μεταξύ με ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Γιαλιάς δεν έκρυψε την χαρά του για τη μεγάλη νίκη –πρόκριση της ομάδας επί της Λάρισας, έτσι ευχαρίστησε τους φιλάθλους, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αναλυτικά: «Το έχω πει και θα το λέω ο κόσμος του ΑΟΤ και με -10 βαθμούς να έχει έξω θα έχουμε πιο πολύ κόσμο από τις μισές και βάλε ομάδες τις Super league ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που αψήφησε το κρύο και ήρθε να στηρίξει τον ΑΟΤ και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους παίχτες μας και στον προπονητή και σε όλους όσους βοηθάνε κάθε μέρα την ομάδα για την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!»