Φιλικό παιχνίδι έδωσε ο ΑΟ Τρίκαλα το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Μακρυχωρίου Καρδίτσας, όπου νίκησε με 0-1.

Ο αντίπαλος ήταν ομάδα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ο Ράτκο Ντόστανιτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Το γκολ σημείωσε ο Ράντι στο 8’ λεπτό της συνάντησης. Το επόμενο φιλικό για τον ΑΟΤ είναι 1η Σεπτεμβρίου με την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Απόλλων: Γεωργατζάς, Τεντολούρης Δ. (64′ Κ. Κρανιώτης), Κουλοκτσής (81′ Μπέτσας), Τζίλος, Ισούφης (55′ Τσιμπούκας), Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (60′ Πατσιούρας), Μυριώτης (55′ Κόκκινος), Α. Κρανιώτης (67′ Καφετζής), Τεντολούρης Απ (81′ Αργυρόπουλος), Ξέρας (55′ Τζουμάκης).

ΑΟ Τρίκαλα: Γιδόπουλος, Πάνος (64 Γκουγκούδης), Γκόλιας (64′ Νιάρος), Θεολόγου (46′ Πατσατζόγλου), Συριόπουλος, Τσιάρας (64′ Κατσαντώνης), Τσιμίκας (46′ Γιουκαρής), Ράντι (84′ Αλμπάνης), Σταματάκος (46′ Μαντιανί), Συμελίδης (46′ Γκατζολάρι), Σιαλμάς (46′ Μακρίδης).

Διαιτητές Βαφειάδης, Τίκας, Παπαλίτσας.

*Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου παίκτη του ΑΟΤ Χρήστου Πουλιάνα.

*Με την παρέμβαση των διοικούντων και του προπονητή του Απόλλωνα Μακρυχωρίου το επεισόδιο έληξε σχεδόν αμέσως επεισόδιο που πήγε να δημιουργήσουν φίλαθλοι τρίτης ομάδας και μετά από λίγα λεπτά έφυγαν από το γήπεδο.

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Ράτκο Ντόστανιτς μετά το τέλος του φιλικού στο Μακρυχώρι τόνισε την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, αναλυτικά:

«Ήταν ένα ακόμη φιλικό. Τα παιδιά είναι κουρασμένα, αλλά στο στάδιο που βρίσκεται η προετοιμασία είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό. Έχουμε τις προπονήσεις και τα φιλικά και είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμη.

Αυτή την περίοδο πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, μέσα σε μια εβδομάδα δώσαμε 3 φιλικά παιχνίδια. Τώρα έχουμε το επόμενο Σάββατο ένα ακόμη φιλικό, συνεχίζουμε την δουλειά για τον στόχο που έχουμε βάλει. Για την φημολογία ότι θα αλλάξει η έναρξη του πρωταθλήματος, εμείς προετοιμαζόμαστε για την ημερομηνία που ξέρουμε. Αν αλλάξει κάτι δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξουμε και εμείς όλο το πλάνο, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε;»