Τέλος στους «ψιθύρους», οι οποίοι ήθελαν τα Τρίκαλα να αλλάζουν προπονητή σε περίπτωση που αγωνιστούν στη Σούπερ Λίγκα βάζει η διοίκηση της ομάδας. Η τρικαλινή ΠΑΕ ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, όπου ξεκαθαρίζει πως σε όποια κατηγορία κι αν λάβει μέρος, ο Σταύρος Ψιμουλάκης θα βρίσκεται στον πάγκο της.
Αναλυτικά: «Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα, αλλά και «ψίθυροι» ότι σε περίπτωση που ο ΑΟ Τρίκαλα δικαιωθεί – που είναι το πιο πιθανό – και θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα και όχι στην Φούτμπολ Λιγκ θα υπάρξει αλλαγή προπονητή.
Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς όταν ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Ψιμουλάκη το έκανε για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Δηλαδή ο προγραμματισμός να είναι για την Σούπερ Λίγκα και αυτό δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Όλα τα υπόλοιπα προφανώς είναι εικασίες που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν εντυπώσεις και εντάσεις σε θέματα ανύπαρκτα.
Ο ΑΟΤ συνεχίσει να δουλεύει αθόρυβα σε όλους τους τομείς και ελπίζει ότι σε μια ευνομούμενη πολιτεία η εφαρμογή των νόμων θα φέρει και την δικαίωση».