Την φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά και τα επόμενα χρόνια ο Κώστας Φορτούνης.

Το πρωί της Δευτέρας (24/06) η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα, μέσω του Twitter, την επέκταση της συνεργασίας της με τον διεθνή Τρικαλινό επιθετικό μέσο, χωρίς να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο Φορτούνης βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και «σφραγίστηκε» με τις καθιερωμένες υπογραφές το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εδώ κι αρκετές ημέρες, άλλωστε, είχε διαρρεύσει ότι ο ποδοσφαιριστής τα είχε βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» για νέο τετραετές συμβόλαιο.

Με βάση το ρεπορτάζ οι συνολικές του απολαβές θα φτάσουν τα 6 εκ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα και τέταρτος Έλληνας παίκτης μετά τους Μήτρογλου, Παπασταθόπουλο και Μανωλά.

Ο Φορτούνης αποκτήθηκε το 2014 από την Καϊζερσλάουτερν κι έκτοτε μετρά 196 συμμετοχές, 67 γκολ και 60 ασίστ κατακτώντας ήδη τρία πρωταθλήματα (2015, 2016, 2017) και ένα Κύπελλο (2015). Την περασμένη σεζόν είχε 43 συμμετοχές, 17 γκολ και 16 ασίστ.

naftemporiki.gr