Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ μετά από συνάντηση του μεγαλομετόχου, Χρήστου Γιαλιά, παρουσία του προέδρου Γιώργου Γιαλιά ήρθε σε συμφωνία με 13 ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ για να συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η θέση της διοίκησης είναι, ότι οι παίκτες αυτοί μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΠΑΕ ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα. Με την αγωνιστική τους παρουσία αγαπήθηκαν από τους φιλάθλους του ΑΟΤ και είναι σίγουρο ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχει η ομάδα τους φιλόδοξους στόχους που έχουν χαραχθεί από την διοίκηση.
Οι ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν στην ομάδα είναι οι εξής:
Νίκος Γιδόπουλος (26/7/1995)
Νίκος Βουτσελάς (4/1/1999)
Χρήστος Νιάρος (20/2/1990)
Ντίας Ριμπέιρο Σέρτζιο Φελίπε (Σερτζίνιο) (16/5/1985)
Στέλιος Λαμπάκης (12/6/1992)
Παντελής Ριζογιάννης (3/2/1992)
Χουσείν Μουμίν (24/31987)
Γιώργος Παπαπαναγιώτου (31/10/1986)
Νίκος Κουσκουνάς (23/12/1988)
Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (8//8/1986)
Στράτος Δουκάκης (31/1/1991)
Γιάννης Τοπτίδης (20/10/1998)
Αχιλλέας Σαρακτσάνος (3/11/82)
Να θυμίσουμε ότι ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ήδη έχει ανακοινώσει και τη πρώτη μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτή είναι του Μανώλη Νικολακάκη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕ Λάρισας.
Από την Κ19 του ΑΟ Τρίκαλα προωθούνται στην πρώτη ομάδα οι: Κώστας Καρίκκι, Στάθης Τσαβαλάς, Θεόδωρος Χριστοδουλόπουλος.


Συνάντηση Ερασιτέχνη με Γιαλιά
Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι μια ποδοσφαιρική ιδέα που έχει προσφέρει το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά με την διοίκηση του Χρήστου Γιαλιά φιλοδοξεί να γράψει στην κυριολεξία μια ιστορία με χρυσά γράμματα.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται πάνω απ’ όλα να είναι όλοι ενωμένοι γύρω από τον ΑΟΤ. Το απόγευμα της Τρίτης είχαμε μια κίνηση γεμάτη ουσία. Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα βρέθηκε στην Μάνδρα Αττικής στη βίλα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Χρήστου Γιαλιά. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης και τα μέλη της διοίκησης Νίκος Μπακογιάννης, Γιώργος Παναγιώτου, Δημήτρης Τσιόγιας και Δημήτρης Μαγκούτης είχαν μια ιδιαίτερα θερμή συνομιλία με τον μεγαλομέτοχο, αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Γιαλιά. Έτσι ο ΑΟΤ ενωμένος κοιτάζει για τις καλύτερες μέρες.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης δήλωσε τα εξής για την συνάντηση που είχαν με τον Χρήστο Γιαλιά: «Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε για μια ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξη στον κ. Γιαλιά, για όσα έχει κάνει και προτίθεται να κάνει για την στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδα. Είμαστε πάντα κοντά του, ελπίζουμε αυτή τη φορά – αν και περιμένουμε και τα αποτελέσματα από την επιτροπή αδειοδότητης – να είμαστε οι πρώτοι. Αν και εγώ ως παλιός σ’ αυτή την ομάδα πιστεύω ότι πραγματοποιήθηκαν πολλά την περασμένη αγωνιστική περίοδο και μόνο ως επιτυχία μπορούν να εκληφθούν. Οι προθέσεις του κ. Γιαλιά όπως πληροφορούμαστε είναι για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα και θεωρούμε ότι όλοι οι φορείς των Τρικάλων και οι φίλαθλοι πρέπει να σταθούν δίπλα του».