Τη Τετάρτη 25 Μαΐου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας ένας ιδιαίτερος αγώνας ανάμεσα σε ομάδα επίλεκτων επαγγελματιών που αναδείχθηκαν από τη Δήμητρα/Απόλλων και έπαιξαν σε μεγαλύτερες επαγγελματικές κατηγορίες οι οποίοι αναμετρηθούν με αξιόλογους ποδοσφαιριστές τη σύνθεση των οποίων θα καταρτίσουν οι Ζαφείρης – Τσικρικάς
Ο αγώνας θα είναι περισσότερο μια ευκαιρία να συναντηθούν ξανά αθλητές οι οποίοι ξεκίνησαν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στη Δήμητρα/Απόλλων με προπονητές τους Α. Γκαραγκάνη και Ν. Γιαγιάκο και πάνω απ’ όλα είναι ένας αγώνας επίδειξης πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Οι αθλητές που κλήθηκαν από τους Γκαραγκάνη-Γιαγιάκο με ώρα συγκέντρωσης 17:45 είναι οι παρακάτω (σε παρενθέσεις οι ομάδες που έπαιξαν ή παίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο):
1) Ζαρόπουλος Μ. (Ξάνθη)
2) Γιδόπουλος Ν. (ΑΟΤ)
3) Φορτούνης Θ. (Πανηλειακός)
4) Φορτούνης Κ. (Ολυμπιακός)
5) Ζήσης Α. (Αστέρας Τρίπολης)
6) Σκόνδρας Α. (ΠΑΣ Γιάννενα)
7) Σκόνδρας Ν. (Αστέρας Τρίπολης)
8) Σκόνδρας Ι. (ΠΑΟΚ)
9) Αλμπάνης Σ. (Κηφισια)
10) Αλμπάνης Χ. (Βέρνερ Βρέμης – Απόλλων Σμύρνης)
11) Λαζαρίδης (Ατρόμητος Αθηνών)
12) Νικλητσιώητς Γ. (ΟΣΦΠ – Νίκη Βόλου)
13) Τσιώλης Α. (Αστέρας Τρίπολης – ΑΟΤ – Πιερικός)
14) Ρετζιλάς (ΑΟΤ)
15) Παπανδρέου Θ. (Κασσιόπη)
16) Γκαντιάς Δ. (Κασσιόπη)
17) Ψύρρας Δ. (Ξάνθη – ΑΟΤ)
18) Ιωάννου Λ. (Άρης – ΑΕΛ)
19) Φλιούκας (ΑΟΤ – Αναγέννηση Καρδίτσας)
20) Γαλάνης Γ. (Τιμής ένεκεν – 14 χρόνια στη Δήμητρα/Απόλλων)
Από τους παραπάνω αθλητές θα απουσιάζουν λόγω τραυματισμού οι Αλμπάνης Χ. – Φλιούκας και ο Γιάννης Σκόνδρας του ΠΑΟΚ λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Η Ακαδημία Δήμητρα/Απόλλων και οι προπονητές Αποστόλης Γκαραγκάνης και Νίκος Γιαγιάκος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους παραπάνω αθλητές για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης και σίγουρα όλοι μαζί τη Τετάρτη θα έχουν πολλά να πουν και να θυμηθούν.