Δύο πολύτιμους βαθμούς στην μάχη που δίνουν για να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία άφησαν τα Τρίκαλα στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό του Περικλή Αμανατίδη.
Τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά είχαν την ατυχία να βρεθούν πίσω στο σκορ με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο. Ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας φέτος Αποστολίδης έχασε την μπάλα μέσα απο τα χέρια του λίγο πριν λήξει το ημίχρονο και ο Γκούρτσας που καραδοκούσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη τα Τρίκαλα αν και κινδύνεψαν να δεχτούν δεύτερο γκολ (είχαμε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Αποστολίδη) ισοφάρισαν στο 64΄με πέναλτι του Τόμιτς (καθαρό πέναλτι που κέρδισε ο Γροντής) και πίεσαν μέχρι το τέλος για την ανατροπή. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ρίστιτς έκανε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις, ενώ τα Τρίκαλα διαμαρτύρονται δίκαια για δεύτερο πέναλτι που δεν δόθηκε λίγο πριν την λήξη σε ανατροπή του Γιαννιτσάνη απο τον Ρούτση μέσα στην περιοχή.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Στέβιτς , Ορφανίδης (23′ λ.τρ. Ρούτσης), Αναστασόπουλος, Τσιμίκας, Κάκκο (69′ Δούμτσιος), Κρητικός, Γκούρτσας (62′ λ.τρ. Πόζογλου)
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Κοτσώνης, Βέρτζος, Χιντζίδης, Πάνος, Ανδρεόπουλος (46′ Ζγκούρι), Τζόκιτς (80′ Μάκος), Μιλοσάβλιεφ, Τόμιτς, Ντακόλ (60′ Γροντής), Γιαννιτσάνης

sportrikala.gr