Έχοντας το εις βάρος του το 0-2 του πρώτου αγώνα, το έργο των παικτών του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν ευθύς εξαρχής δύσκολο σήμερα στον επαναληπτικό της Τρίπολης. Σε ένα ματς καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα ο τοπικός Αστέρας πήρε τη νίκη με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Ιωαννίδης στο 22’.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε πως οι δύο ομάδες δεν καίγονταν να φορτσάρουν. Η πρόκριση, άλλωστε, είχε κριθεί στο πρώτο παιχνίδι και για να αλλάξει κάτι θα έπρεπε τα Τρικαλα να κάνουν ένα μικρό θαύμα και να βρουν κι ένα γκολ γρήγορα.
Αυτό δεν έγινε και φάνηκε ότι δεν ήταν και ο στόχος τους, αφού δεν βγήκαν για να επιτεθούν. Αντιθέτως, ο ΑΟΤ επέλεξε να κάτσει πίσω και να μην πιέζει. Η πρώτη ζώνη άμυνάς του ξεκινούσε περίπου στη σέντρα και ο Αστέρας ως εκει κυκλοφορούσε με άνεση την μπάλα.
Οι Αρκάδες αρκούνταν στο να έχουν μία φλύαρη υπεροχή και το αποτέλεσμα ήταν να μη γίνεται τίποτα το ιδιαίτερο στο ματς. Εξαίρεση το γκολ στο 22', όταν ο Λεάντρο έχασε τον Ιωαννιδη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Εννιά λεπτά μετά ο Καλτσάς είχε μια καλή ευκαιρία για να κάνει το 2-0 και μοναδική τελική των φιλοξενούμενων ήταν μία κακή εκτέλεση φάουλ του Τζακσον.
Έχοντας το υπέρ του 1-0 ο Αστέρας δεν προσπάθησε σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου να ανεβάσει ταχύτητα. Μπήκε απλώς για να κάνει συντήρηση και να διατηρήσει μέχρι τέλους το προβάδισμα που είχε κάνοντας σταδιακά και αλλαγές με τον Ελευθερόπουλο να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς Μπαστιάνο και Ευαγγέλου.
Ούτε τα Τρίκαλα είχαν μεγάλη διάθεση. Πήραν τα ηνία του ματς, κυκλοφόρησαν την μπάλα, αλλά δεν κατάφεραν και αυτά από την πλευρά τους να απειλήσουν. Όσο περνούσαν τα λεπτά, μάλιστα, γινόταν και εμφανές πως το μυαλό των δύο ομάδων πήγαινε περισσότερο στα ματς που ακολουθούν για το πρωτάθλημα.
Η μοναδική πραγματικά καλή στιγμή ήταν αυτή στο 76', όταν ο Ιωαννίδης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 63'. Τα τελευταία λεπτά ήταν εντελώς διαδικαστικά και δεν είχαν τίποτα το αξιοσημείωτο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρατσιάτος (Αργολίδας), βοηθοί του οι Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) και Παλαμίδας (Λακωνίας), ενώ τέταρτος ο Ανούσιος (Λακωνίας)
Κίτρινες: 42' Γκάιντουτσικ, 44' Δημούτσος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθεροπουλος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν (71' Ευαγγέλου), Γκαϊντούτσικ, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (64' Χαμντανί), Δημούτσος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μάσα (46' Μπαστιάνος), Ιωαννίδης.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Βέρτζος, Λεάντρο, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Μουμίν, Καμπλιώνης (46' Γκόλιας), Γιαννιτσάνης, Τζάκσον, Αρναρέλλης, Μαρουκάκης (46' Στεφανοβιτς).

a-sports.gr