Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου μίλησε για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και το φετινό πλάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο VolosLive:

«Ξεκινήσαμε καλά, ξεκινήσαμε δυνατά, ξεκινήσαμε απρόσμενα. Δυστυχώς τα τελευταία παιχνίδια δεν μας βγαίνουν.

Δεν είμαι ικανοποιημένος ούτε ως πρόεδρος αλλά θεωρώ ότι και το υπόλοιπο τιμ δεν είναι ικανοποιημένο όχι τόσο από την εικόνα, όσο από το αποτελέσματα.

Έχουμε μείνει λίγο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και στην κούρσα των πρώτων θέσεων. Τέλος πρώτου γύρου.

Αλλά επειδή ξεκινήσαμε πιστέψαμε στο κάτι παραπάνω αλλά έχει δρόμο να δούμε αν μπορούμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Έχει δρόμο να δούμε αν μπορούμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις» είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Τρίκαλα.

Για το πλάνο, είπε: «Απόφασή μου και μετά απο συζήτηση με τον κ. Σαμολαδά ήταν να κινηθούμε σε ρεαλιστικούς στόχους και σε μονοπάτια που θα είχαν αρχή, μέση και τέλος.

Φαινόταν ότι θα ήταν ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα και δύσκολο υπό την έννοια ότι πολλές ομάδες βάλανε υψηλούς στόχους και ξοδέψαν μεγάλα ποσά.

Η αλήθεια είναι ότι οι μισές απο αυτές δεν δικαιώνονται καν. Πήραμε την απόφαση ότι θα χτίσουμε, θα πάμε συντηρητικά, θα χτίσουμε κορμό με νεα παιδιά τα οποία θα είναι η συνέχεια για την επόμενη τριετία και θα έρθει η ώρα που θα βάλουμε και εμείς τον μεγαλύτερο στόχο από τον φετινό».

«Με τους βαθμούς που έχουμε μαζέψει είμαστε κοντά στον πρώτο στόχο που είναι η παραμονή» τόνισε συν τις άλλοις ο κ. Αιβάζογλου ο οποίος χαρακτήρισε άδικη την απόφαση για τον Ουάνγκα.

onsports.gr