Ο πρόεδρος του ΑΟ Τρικάλων, Γιώργος Αϊβάζογλου, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την υπόθεση Ζαν Ουάνγκα, την απειλή αφαίρεσης βαθμών και το πώς αυτό μπορεί να αποτελέσει «εφιαλτικό» δεδικασμένο για Άρη και ΑΕΚ αν περάσει από την ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ομάδα ΤΑΠ Τρικάλων έπαιξε την εποχή 2005-06. Το 2006 διαλύθηκε. Διαγράφηκε από τα μητρώα της ΕΠΟ. Αφού δεν υπάρχει εκείνη η επιχείρηση, δεν έχω αρχείο. Εμείς είμαστε άλλη επιχείρηση.

Εκείνη την εποχή έκανε συμβόλαιο εν λόγω Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής με τη συγκεκριμένη ομάδα. Δεν ξέρω πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την τότε ομάδα, ΤΑΠ Τρίκαλα.

Η δική μας ΠΑΕ ιδρύθηκε το 2014 και είναι η ομάδα ΑΟ Φλαμουλίου Τρικάλων. Με νέο αίτημα ο ΑΟ Φλαμουλίου το 2015, μετονομάστηκε σε ΑΟ Τρικάλων. Ο ΑΟ Φλαμουλίου ήταν ΠΑΕ περίπου έναν χρόνο.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε κάνει προσφυγή στη νέα ΠΑΕ το 2016 και απορρίφθηκε. Επανήλθε τώρα. Δεν μπορώ να σχολιάσω μια απόφαση εντός ΕΠΟ. Θεωρώ έχει πλάνη ή λάθος. Δεν έχουμε καμία σχέση μ’ αυτό».

Για το αν μπορεί να αποτελέσει δεδικασμένο:

«Δεν το συζητώ. Σε περιπτώσεις Άρη και ΑΕΚ θα έρθει… το τέλος. Αν στη δική μας περίπτωση είναι οφθαλμοφανής αδικία, είναι ακόμη πιο ζοφερές ανάλογες περιπτώσεις για Άρη και ΑΕΚ. Δεν θα υπάρχει σωτηρία.

Η διοίκηση της ΕΠΟ να δεχθεί την αναψηλάφηση της υπόθεσης. Να «παγώσουν» την ποινή μέχρι την επανεκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό. Καταλαβαίνετε τι θα ακολουθήσει μετά σε άλλη περίπτωση».

metrosport.gr