Μετά από πέντε σερί ήττες η Δόξα Δράμας κατάφερε την Τετάρτη (17/3) να επανέλθει σε τροχιά επιτυχιών, επικρατώντας εντός έδρας των Τρικάλων με 1-0 για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2.

Έτσι, η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη ανέπνευσε και με 14 βαθμούς βρίσκεται στη 10η θέση, ενώ οι «κυανέρυθροι»-που είχαν υπηρεσιακό τεχνικό τον Βασίλη Καλογιάννη - δεν δείχνουν να συνέρχονται, μετρώντας 15 πόντους στην 8η θέση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι «μαυραετοί» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, καθώς ο Κουτσιανικούλης μπήκε στην περιοχή από αριστερά και πάσαρε στον Αγγελόπουλο, που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Πέρασε αρκετή ώρα χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, για να φτάσουμε στο 33' και με τον ΑΟΤ να έχει καλή ευκαιρία όταν από πάσα του Ευθυμίου από αριστερά ο Ελευθεριάδης σούταρε δυνατά και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 36' ο Μπαράνκο έκανε το σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, για να αγγίξει η Δόξα το 2-0 στο 39', με τον Γιακουμή να νικά στο τετ α τετ τον Βάντερσον και να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Βραζιλιάνου άσου.

Στο 59' ο Ριζογιάννης έπιασε ένα καλό σουτ κι έφυγε άουτ η μπάλα, με τους παίκτες του Κολιτσιδάκη να χάνουν σημαντική ευκαιρία στο 62', με τον Βάντερσον να κάνει το κοντινό βολέ ύστερα από τη σέντρα του Κουτσιανικούλη από δεξιά και την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 81' ο Γιακουμής απεσόβησε το 2-0 αποκρούοντας το σουτ του Μπολάκη από το ύψος του πέναλτι ύστερα από ασίστ του Μενσά, χωρίς να συμβεί κάτι το αξιοσημείωτο στα εναπομείναντα λεπτά και το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βουρνέλης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Κουκούμη του Συνδέσμου Καβάλας και τον Αναστασιάδη του Συνδέσμου Σερρών.

Κίτρινες: 63' Βάντερσον - 43' Κεχαγιάς, 77' Σουλιώτης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μπολάκης, Παπαργυρίου (86' Παρασκευάς), Κουκόλης (23' λ. τρ. Νιμπά), Άντερσον, Αγγελόπουλος, Μαρινάκης, Χάμοντ, Κουτσιανικούλης, Βάντερσον (86' Φυτόπουλος), Μπαράνκο (66' Μενσά).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Βασίλης Καλογιάννης): Γιακουμής, Πιαστόπουλος (90' Ζώγκος), Νιάρος, Σουλιώτης, Κεχαγιάς, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (67' Σιλβάνο), Παπαγεωργίου, Πέλκας (46' Σταματής), Ευθυμίου, Ελευθεριάδης (83' Στεφανίδης).

a-sports.gr