Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο «3ος Μετεωρικός Δρόμος» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Καλαμπάκας για τρίτη συνεχή χρονιά.
Πάνω από 600 αθλητές από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό συμμετείχαν στον μεγάλο αγώνα και τον έκαναν με την παρουσία τους ακόμη μεγαλύτερο. Οι προσδοκίες σε όλα τα επίπεδο ξεπεράστηκαν και όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για τον αγώνα, ο οποίος τείνει να γίνει θεσμός, χάρη στον πάθος των διοργανωτών και την διάθεση προσφοράς των εθελοντών καλαμπακιωτών,  οι οποίοι συνέδραμαν τα μέγιστα για να διεξαχθεί ο «3ο Μετεωρικός Δρόμος».
Το πρόγραμμα περιελάμβανε τον αγώνα των 6χλμ εντός της πόλης, των 100 μέτρων των μαθητών και φυσικά τα 23 χλμ στην περιοχή των Μετεώρων, ο οποίος συγκίνησε τους αθλητές στο σύνολό τους λόγω του απαράμιλλου φυσικού κάλους.
Οι απονομές και οι βραβεύσεις των αθλητών – αθλητριών και εθελοντών έγιναν στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στόχος των διοργανωτών είναι και την επόμενη χρονιά να διοργανωθεί εκ νέου  ο ελκυστικός «Μετεωριτικός Δρόμος», με ακόμη περισσότερες συμμετοχές.
meteora24.gr