Μεγάλη νίκη που ίσως κλειδώσει και μαθηματικά την άνοδό τους στη Super League 2 σημείωσαν τα Τρίκαλα επικρατώντας με 1-0 μέσα στην έδρα της Ιεράπετρας.

Με αυτήν τη νίκη η πρωτοπόρος ομάδα των Τρικάλων έπιασε τους 46 βαθμούς και απομακρύνθηκαν 9 πόντους από την 3η Ιεράπετρα. Έτσι σε περίπτωση που η 4η Καβάλα δεν επικρατήσει της Νίκης Βόλου την Κυριακή, τα Τρίκαλα θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 35' όταν ο Καραγκιολίδης απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Ντόση έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιεράπετρα έφτασε κι αυτή κοντά σε ένα τέρμα, αλλά το σουτ του Μηνά πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 72' αλλά ο Κατσικοκέρης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζαρόπουλο σε τετ-α-τετ. Το «χρυσό» γκολ για τα Τρίκαλα που τους έδωσε τη νίκη σημείωσε στο 76' ο Τσίπρας με μια όμορφη ατομική ενέργεια. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πάντως η Ιεράπετρα έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό, αλλά ο Βέρτζος πάνω στη γραμμή απομάκρυνε την μπάλα σώζοντας τα Τρίκαλα.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σμίλτος, Χύσι (38' Τζελέπης), Σκόνδρας, Βογιατζής, Μπάμπης, Κατσικοκέρης, Χαντί, Αποστολόπουλος (64′ Μηνάς).

ΑΟ Τρίκαλα (Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Ριζογιάννης, Πέλκας, Γρηγορόπουλος (88' Ντούνης), Άλεξιτς (63′ Τσίπρας), Πελάεθ (82′ Βέρτζος).

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 07/03:

Ιάλυσος - Ασπρόπυργος 2-2

Αιγάλεω - Θεσπρωτός 1-0

Ιεράπετρα - Τρίκαλα 0-1

Κυριακή 08/03:

Ολυμπιακός Βόλου - Διαγόρας Ρόδου (13:00)

Τρίγλια - Ιωνικός (15:00)

Καλαμάτα - Βέροια (15:00)

Καβάλα - Νίκη Βόλου (15:00)