Ζευγάρι αγροτών σε χωριό του δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων είδρ το αυτοκίνητο να βγάζει "φτερά" μπροστά στα μάτια τους ενώ εκτελούσαν αγροτικές εργασίες στο χωράφι τους

Στην αρχή θεώρησαν ότι πως πρόκειται για κακόγουστο αστείο, δυστυχώς λίγα λεπτά αργότερα αντιλαμβανόταν ότι ήταν γεγονός, μη πιστεύοντας αυτό που συνέβαινε λίγα μόλις μέτρα μακριά τους.

Ο λόγος για μια οικογένεια αγροτών στο Ζάρκο, η οποία ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες, σκαλίσματος, σε αγροτική καλλιεργούμενη έκταση ιδιοκτησίας τους, έβλεπαν το αγροτικό αυτοκίνητό τους που είχαν σταθμεύσει το πρωί στο χωράφι να φεύγει. Να κάνει φτερά…

Αρχικά πίστεψαν ότι κάποιος τους αστειευόταν με σκοπό να τους φοβίσει. Δυστυχώς ήταν αλήθεια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΚΡΗΝΗ LIVE  άγνωστος-οι , έπαιρναν το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο χωράφι και τρεπόταν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως οι ιδιοκτήτες του οχήματος άρχισαν να τρέχουν μήπως και προλάβουν τους κλέφτες, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Ειδοποίησαν την  αστυνομία, η οποία λίγη ώρα αργότερα εντόπιζε το αυτοκίνητο τρακαρισμένο σε σχετικά κοντινή απόσταση.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκαλεί έκπληξη και ανησυχία για τον τρόπο δράσης των δραστών, οι οποίοι δεν δίστασαν να αφαιρέσουν το αυτοκίνητο ακόμη κι υπό την παρουσία των ιδιοκτητών που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη οικογένεια προ μηνών είχε πέσει θύμα διαρρηκτών στο σπίτι, επωφελούμενη την ολιγόωρη απουσία.

krinitrikalon.gr