Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων και του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ της πόλης και αφαίρεσαν από τα ράφια διάφορα προϊόντα (συσκευασίες καφέ, φιάλες αλκοολούχων ποτών), ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς. 

Ακολούθως, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα (φιάλες αλκοολούχων ποτών, σνακ), ενώ κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δράστες, την 29-06-2021 και 15-07-2021, αφαίρεσαν επιπλέον από τρία καταστήματα σούπερ - μάρκετ, τριών διαφορετικών πόλεων της Θεσσαλίας (Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο), διάφορα προϊόντα (τρόφιμα – αλκοολούχα ποτά). 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.