Αίσθηση προκαλεί, ευχάριστη βεβαίως και με αρκετό γέλιο, η είδηση που έρχεται και σήμερα από το αστυνομικό δελτίο και αφορά στην σύλληψη ατόμων στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας, που κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ησυχίας. 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας "από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων συνελήφθησαν χθες (03-02-2021) το πρωί στους Σοφάδες Καρδίτσας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι είχαν θέσει σε λειτουργία τις συσκευές ραδιοφώνου των οχημάτων τους, συνδεδεμένες με ενισχυτή και ηχεία σε υψηλή ένταση μουσικής, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων".

Το στοιχείο που κάνει ιδιαίτερη την συγκεκριμένη είδηση είναι η επανάληψή της, αφού οι αστυνομικοί της περιοχής δεν κλήθηκαν μόνο κατά την χθεσινή ημέρα να επιληφθούν ενός τέτοιου περιστατικού. 

Πρόκειται για την 3η φορά μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα περίπου, όπου στους Σοφάδες της Καρδίτσας σημειώνεται η συγκεκριμένη παράβαση και μάλιστα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. 

Οι τόσο γλεντζέδες δράστες στο αυτοκίνητό τους βάζουν στην διαπασών την μουσική και με δυνατά ηχεία, όπως φαίνεται, κάνουν βόλτες στην περιοχή ενοχλώντας τους κατοίκους της, οι οποίοι στην συνέχεια προβαίνουν σε καταγγελίες. 

Η copy paste είδηση έχει δει το φως της δημοσιότητας στις 10 και στις 26 Ιανουαρίου 2021, με τους δράστες ατάραχους να γλεντοκοπάνε και να μην δίνουν καμία σημασία σε ποινές και συλλήψεις, αφού και χθες έκαναν το ίδιο ακριβώς! 

trikalaenimerosi.gr